Isnin, 27 September 2010

Blog Pembangkang Tak Mampu Tutup Aib Pakatan Rapuh


Hasil tinjauan rawak Taming Sari, Kebanyakkan blog pembangkang dilihat takut untuk mengulas pemilihan cabang PKR dan pemilihan MT PKR.

Keadaan ini membuktikan mereka hilang idea untuk mempertahankan satu-satu isu yang melibatkan DAP, PAS dan PKR.

Isu PAS berkaitan Nik Din, Nik Aziz dan Pembiayaan 4 billion yang kini masih terketar-ketar dijawab oleh Nik Ajis.

Isu DAP, adalah pembohongan kalifah Lim Guan Eng dalam menafikan wang derma kepada orang Melayu Pulau Pinang adalah wang judi. 

Isu PKR adalah isu yang paling teruk dihentam malahan pula mereka sedang sibuk mengadakan pemilihan cabang serta dihujani dengan keganasan dan ketidaktelusan.

Kalau kita jelajah satu-persatu blog pembangkang, isu PKR kini paling sukar dijumpai.

Adakah mereka sudah alah untuk mempertahankan anjing-anjing ini sehingga sudah kering idea mahu menipu rakyat lagi?

Paling ketara, blog perisik rakyat juga senyap tidak di-update malah portal Malaysiakini sibuk membuka pekung sendiri.

Sama-samalah kita kaji dan menganalisis situasi ini dan kepada sahabat blogger, sama-samalah kita dedahkan kepincangan ini demi menyelamatkan kedaulatan negara dari direnyuk oleh si kitol dan pengkhianat-pengkhianat bangsa ini.

Wallahhualam.

Penulis,

2 ulasan:

pisau berkata...

salam,

memang blog blog pakatan haprak dah lama tak mampu jawap bila pekung dah terbuka.

pkr dah tak lama,sama sama kita tengok pkr membusuk dan reput mcm semangat 46

Tamingsari berkata...

Portal Harakahdaily pun senyap tiada langsung isu mengenai PKR.

Haha....

Malu doh tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif