Khamis, 14 Oktober 2010

Anwar "Bengang" PAS Lancar Demontsrasi Anti-Gay

Sebagai seorang pengamal gay "tegar" Anwar pasti terpalit rasa marah melihat pak lebai dan mahasiswa berarak ke Stadium Bukit Jalil semata-mata menentang budaya gay dan kehadiran seorang "Jambu" menjayakan konsert di situ malam ini. 

Menceritakan rentetan peristiwa demonstrasi itu, butirannya Taming Sari dapatkan di salah sebuah portal pendokong gay boy Malaysia juga:
Kira-kira 200 anggota Pemuda PAS dan aktivis kumpulan mahasiswa Islam malam ini antara yang hadir ke konsert artis 'gay' Amerika Syarikat Adam Lambert.
Bagaimanapun, kehadiran mereka bukan untuk berpesta, sebaliknya bagi menyatakan bantahan terhadap artis tersebut, antaranya dengan mengoyak dan memijak poster artis American Idol itu.
Sejak 7.30 malam, mereka berkumpul di sebuah surau, kira-kira 300 meter dari Stadium Bukit Jalil - tempat program itu berlangsung.
Mereka kelihatan menunaikan solat Maghrib berjemaah sebelum berarak beramai-ramai ke stadium berkenaam.
Dipimpin Ketua Pemuda PAS Nasrudin Hassan, mereka bertakbir dan melaungkan pelbagai slogan anti artis tersebut, antaranya "bantah artis gay' dan "bantah Adam Lambert".
Kehadiran mereka disambut kira-kira 30 anggota FRU yang mengawal sekitar pintu masuk bagi mengelakkan kumpulan tersebut menyerbu ke dalam stadium.
Bagaimanapun tiada sebarang insiden tidak diingini berlaku apabila mereka mematuhi arahan polis yang tidak membenarkan sebarang poster dan kain rentang dipamerkan terlalu hampir dengan stadium berkenaan.
Sementara itu, sebelum memijak poster Lambert, Nasrudin sempat berucap ringkas menggunakan alat pembesar suara.
Katanya, mereka menentang program tersebut kerana ia menentang norma ketimuran, ajaran agama, "lucah, tidak bertamadun dan tidak sesuai dengan naluri manusia".
Bagaimanapun, kumpulan mahasiswa dipimpin Naib Presiden 1 Gabungan Mahasiswa Islam (Gamis) Abdul Razak Osman tetap berkumpul di perkarangan stadium berkenaan walaupun anggota PAS telah beredar.
Mereka bahkan menghantar lima wakil bagi meninjau di dalam stadium.
Kita-kira jam 9.45 malam tadi, kira-kira sejam selepas itu, Abdul Razak yang turut masuk ke dalam stadium keluar dan memberitahu media bahawa daripada aspek pakaian, Adam Lambert didapati "OK".
Bagaimanapun, menurutnya, penari yang mengiringinya agak seksi.

Betulah PAS sengaja mahu menjadi juara kepada pekara yang sebenarnya terpalit pada mereka. Gay (Anwar) yang mereka dokong untuk dijadikan PM itu langsung mereka tidak hiraukan.

Sudahlah gay (Anwar) itu meliwat si Saiful sampai 8 kali tanpa kondom, dapat pula sokongan dari pak lebai yang sudah ditipunya bulat-bulat. 

Bagi Anwar, dia merasakan PAS sudah merestui budaya gay. Rupanya tidak.

Anwar pasti tidak lena tidur malam ini bukan kerana terkenangkan tidakkan PAS itu tadi tetapi terkenangkan Adam Lambert yang mengiurkan kini diancam oleh rakan karibnya dari PAS.

Wallahhualam.

Penulis,

4 ulasan:

udanggalah berkata...

Bro...Siapa tak bengang kalau benda yang diminati dikondem kawan..
Kawan pulak bangang ...gay yang diluar nampak ,yang dalam selimut tak nampak..

Tanpa Nama berkata...

huh..manusia akhir zaman...yang tak betul..kata betul..konfius...
mcm ni ke nak jadi pelapis esok hari...

Tanpa Nama berkata...

Anwar the Busted FC.

cermin2mirror berkata...

TAJUK NYA PATUT BERBUNYI MCM NI..

PAS 'BENGANG' ANWAR LANCARKAN PROGRAMME 'GAY' TANPA MENDAPAT SURAT SOKONGAN DARI PAKATAN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif