Jumaat, 22 Oktober 2010

Kamaruddin Jaafar "diliwat" oleh Anwar dan Richard Bronson

Anwar Ibrahim sedap mengasah senjatanya di dubur lelaki jambu yang terinaya, ramai pula pengikutnya sibuk mempertahankan Anwar sambil menafikan tindakan Anwar itu. 

Kalau ada 10 orang begini di Malaysia, alamatnya habislah rosak keadilan dalam negara kita yang tercinta ini. Budaya baling batu sorok tangan seperti yang dilakukan Anwar memang satu budaya yang memusnahkan nilai-nilai kemanusian yang ada di dalam sesebuah masyarakat. 

Terbaru, Kamaruddin Jaafar yang juga merupakan Ahli Parlimen Tumpat telah mengeluarkan kenyataannya menyokong teguran Richard Bronson, jutawan Britain yang pernah menegur kerajaan Malaysia bagi mengugurkan kes Anwar jika mahu pelabur masuk ke dalam negara ini. 

Antara kenyataan Kamaruddin yang dipaparkan oleh Haprak Daily :
"...........Ahli Parlimen Tumpat, Datuk Kamarudin Jaffar mencadangkan dakwaan liwat ke atas Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim digugurkan demi memulihkan semula persepsi pelabur asing pada prospek ekonomi negara.
Beliau berkata demikian sebagai mempertegas pandangan Richard Branson, jutawan dan pengasas Kumpulan Virgin pada hujung bulan lalu di Program Tranformasi 10 Tahun Ekonomi Malaysia, ibu negara.
"Dalam satu majlis rasmi kerajaan Malaysia, yang dituanrumahkan Mida (Lembaga Kemajuan Perindustrian Malaysia), yang dirasmikan oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak; Richard Branson sebagai pengucap utama telah mengatakan bahawa nama Malaysia menjadi buruk disebabkan kes liwat ini.
"Dia (Richard Branson) kata kes ini menjadi penghalang pada pelaburan asing dan gugurkan saja kes ini dari mahkamah," ujarnya kepada Harakahdaily.
Menurut beliau, penegasan Richard itu sekaligus memberi isyarat bahawa dakwaan Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Mukhriz Mahathir kononnya politik pihak pembangkang sebagai punca pelabur asing lari dari Malaysia adalah dakwaan yang tidak berasas............"

Kenyataan pemimpin PAS ini menambahkan lagi bukti bahawa PAS pendokong kepada aktiviti gay kerana kedua-dua makhluk berkaitan iaitu Anwar dan Bronson adalah pengamal gay tegar. 

Samaada Kamaruddin sedar atau tidak, Bronson yang disokongnya punya agenda jahat kerana mengunakan statusnya sebagai jutawan mengaburi pelabur kononnya kerajaan Malaysia tidak adil kepada Anwar sekaligus membuktikan Malaysia terlalu rigit. Hakikatnya Bronson sengaja mahu mempertahankan rakan kelab gaynya Anwar dari dipenjarakan. 

Di Britain mungkin aktiviti gay dibenarkan serta tidak menjadi satu kesalahan namun ia berbeza di Malaysia ia adalah salah dan boleh didakwa. Richard Bronson sepatutnya kena berhati-hati mengeluarkan kenyataan berkaitan isu perundangan negara lain.

Paling malang, ada pula si kitol dalam negara ini mengikut rentaknya dan sama-sama tidak memahami kehendak masyarakat Islam di negara ini.

Wallahhualam.

Penulis,1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

richard branson is not an american.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif