Ahad, 24 Oktober 2010

Mungkin Kerana Inilah Tun M Pecat Anwar


Video ini Taming Sari ambil di blog Panglima Perang Cyber. Inilah ucapan terakhir Anwar di Perhimpunan Agung UMNO kerana selepas itu dia dilucutkan semua jawatan dalam UMNO dan Kerajaan.

Pembaca sekalian perhatikan kata-kata Anwar tersebut, memang sesiapa sahaja akan timbul syak. Mengapa dia boleh keluarkan perkataan "challenge Mahadhir'?Bukankah ini bukti Anwar memang seorang penipu. Dia memang berniat mahu menjatuhkan ketuanya iaitu Presiden UMNO ketika itu, Tun Mahadhir Mohamed.

Sikap tamak dan kemaruk kuasa Anwar inilah yang menjatuhkankan terus karier politiknya serta terus menerus sesat di dalam gelumang noda dan dosa.

Jangan sesekali kita termakan dengan kata-kata pengkhianat ini sahabat pembaca sekalian.

Wallahhualam.

Penulis,

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dia nak cuba rampas Tamingsari dari simpanan Laksmana Tun tapi tak lepas sebab Tun orang amanah macam Hang Tuah. Laksmana Tun akan pastikan Tamingsari tidak jatuh kepda orang-orang yang akan menyalahgunakannya. Tamingsari itu macam mohor syarikat-syarikat atau bendera-bendera mana-mana negara yang perlu dipertahankan walaupun dengan nyawa sendiri.Bukan senang nak jadi laksmana atau panglima.

Tamingsari adalah mohor kuasa serta lambang dan tampuk kejatian keunggulan dan sahnya kuasa Raja-Raja Melayu. Laksmana hendaklah simpankan baik-baik untuk Raja-Raja Melayu.

Pang5 Perang Limbang

Tamingsari berkata...

Terima Kasih....

Kiasan yang mendalam maksudnya tuan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif