Isnin, 1 November 2010

PM Sakit !! : Selepas Pulang Dari Hanoi

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dinasihatkan agar berehat di kediaman dan mengelakkan daripada menghadiri semua majlis rasmi berikutan rawatan perubatan selepas terdapat simptom penyakit cacar.

Penasihat media beliau, Datuk Seri Jalaludin Bahaudin, dalam kenyataan kepada Bernama menyatakan bahawa Perdana Menteri (gambar) mula merasa kurang sihat dan kemudian didapati ada ruam panas, sakit otot dan sendi pada hari terakhir Sidang Kemuncak Asean ke-17 dan berkaitan di Hanoi, Vietnam selama tiga hari.

“Setibanya di Subang (Selangor) hari ini, beliau menunjukkan ada tanda-tanda awal menghidapi penyakit cacar dan dengan segera mendapat rawatan. Oleh kerana ubat diberikan awal, Perdana Menteri menunjukkan respons yang baik,” katanya sambil menambah doktor peribadi Najib menasihatkan Perdana Menteri berehat di kediaman dan mengelak daripada menghadiri semua majlis awam dan rasmi.

“Perdana Menteri memohon maaf atas segala kesulitan,” kata Jalaludin.

Sumber : Bernama.

Kata Taming Sari : Semoga DS Najib segera sembuh dan kembali berkhidmat. Seluruh rakyat Malaysia diminta berdoa agar DS Najib diberi kesihatan berpanjangan supaya terus dapat berbakti kepada agama, bangsa dan negara.

Amin.

Wallahhualam.

Penulis,


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Semoga Allah sembuhkan kesihatannya demi negara.

Tanpa Nama berkata...

Ramai Lagi Rakyat Malaysia Sakit Tak de pun orang ambik tau..biasala dugaan ALLAH ..kalau sakit tu maknanya ALLAH sayangkan kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif