Selasa, 23 November 2010

Seksyen 377 C Kanun Keseksaan Boleh Selamatkan Wan Azizah Dari Nafsu Pelik Anwar


Anwar seorang peliwat tegar sangat diketahui nafsu peliknya. Namun tidak diketahui samaada minatnya kepada jubur lelaki menjalar kepada hubungan bersama isterinya Wan Azizah.

Setelah begitu ramai mangsanya dikalangan lelaki jambu dan mangsa terakhirnya, Saiful Bukhari Azlan, Anwar sebenarnya boleh diambil tindakan dibawah Seksyen 377 C Kanun Keseksaan.


Taming Sari tidak mahu membuat sebarang spekulasi berkaitan kejadian di dalam kelambu Anwar namun jika seteruk ini Anwar boleh membelasah ramai lelaki jambu ada kemungkinan ia juga boleh berlaku di dalam kelambu Anwar.

Wan Azizah adalah tidak profesional jika terus membiarkan perkara ini didiamkan. Tidak ada rahsia lagi yang perlu disimpan kerana seluruh rakyat Malaysia sudah tahu Anwar punya nafsu pelik.

Sejajar dengan kes yang dipaparkan di dalam Harian Metro semalam :
Seorang wanita menderita sejak hampir dua tahun lalu apabila terpaksa melayan nafsu songsang suami yang sering meliwatnya di Nilai, dekat sini.
Wanita berusia lingkungan 40-an itu merahsiakan perbuatan suaminya dan menanggung derita sendiri sejak sekian lama.
Bagaimanapun, mangsa yang tidak tahan dengan penderitaan itu bertindak nekad membuat laporan polis mengenai kejadian itu di Balai Polis Nilai, dekat sini, kelmarin.
Timbalan Ketua Polis Daerah Seremban, Superintendan Mohd Yusoff Awang, berkata ini, polis masih menjalankan siasatan lanjut mengenai kejadian itu.
“Dalam laporan yang dibuatnya, wanita terbabit mendakwa diliwat suaminya sejak lebih setahun lalu.
“Polis belum membuat sebarang tangkapan dan masih menyiasat kejadian itu,” katanya di sini, semalam.
Beliau berkata, polis akan menyiasat kejadian itu mengikut Seksyen 377 C Kanun Keseksaan kerana kerana kesalahan melakukan seks luar tabii.
Harian Metro difahamkan, mangsa yang berkahwin dengan suaminya sejak beberapa tahun lalu tinggal di sebuah taman perumahan di Nilai, dekat sini.

Apa lagi yang ditunggu? Yang benar harus ditegakkan, yang batil harus segera dihapuskan.

Wallahhualam.

Penulis,


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif