Jumaat, 3 Disember 2010

Al Banjari Online Pula Tutup Kedai : Legasi Blogger Pembangkang Kian Musnah


Selepas tersenarainya ranking blogger politik Malaysia yang dikeluarkan oleh Alexa Ranking, ramai blogger pembangkang kini sedar, mereka semakin tidak popular dikalangan pembaca dan pelayar blog.

Kini, seorang blogger otai, Albanjari Online pula telah menarik diri dari dunia blogger kerana sedar, perjuangannya selama ini tidak berfaedah dan telah bertaubat dari terus menabur fitnah yang tidak sudah-sudah menjadi darah daging mereka ini.

Notis perletakan jawatan sebagai presiden blogger PAS Perak telah ditulisnya di Albanjari Online:

Merujuk kepada tajuk diatas, sangat jelas akan hasrat dan niat. Maka dengan ini saya, radens albanjari meletakkan jawatan sebagai Presiden Sekretariat Bloggers PAS Negeri Perak berkuatkuasa 3 Disember 2010 yang jatuhnya pada hari yang sangat mulia, jumaat yang juga merupakan penghulu segala hari.

Terima kasih kepada rakan2 blogger yang telah memilih saya sebagai Presiden di Konvensyen Bloggers PAS Perak pada januari 2010 yang lalu. Notis rasmi perletakan jawatan itu akan saya utuskan secara serahan tangan kepada Ketua Penerangan PAS Negeri Perak selewat-lewatnya pada minggu depan.

Salam dan terima kasih.

Wallahhualam.

Penulis,

2 ulasan:

Anak Lenggong berkata...

Bro...sama laa jugak dengan bloger Poji tuan punya Blog Perisik Rakyat dan juga sya_Omel dah ilang..

1. Poji dah kenyang dapat habuan daripada Husam kut...manakala Sya_Omel pulak si Nizar mualaf dah tak mampu nak bagi pitih kat dia so dia dok diam je laa...

Tamingsari berkata...

Memang betul Anak Lengong...

Perisik Rakyat dah senyap... tak ade apa-apa isu dah ditulis...

Memang makin lama legasi mereka akan hancur....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif