Khamis, 2 Disember 2010

Lagi Fitnah Kepada Najib Yang Berjaya Ditumpaskan !!


Hinanya Pakatan Haram (Pakatan Rakyat) kerana mereka telah menyebarkan gambar seperti dibawah :


Ia seakan menunjukkan DS Najib telah disambut  di dalam satu majlis oleh masyarakat India dengan menyalit di dahi beliau seperti mana yang diamalkan oleh masyarakat India bersimbolkan restu.

Tapi sememangnya jelas, gambar ini adalah fitnah kerana gambar ini telah disumper impose dengan gambar di bawah dengan gambar sebenar wajah DS Najib seperti di atas sekali.


Beginilah jahatnya Pakatan Haram ini kerana mereka sengaja mahu menghuru-harakan perpaduan di dalam masyarakat. 

Gambar ini semata mewujudkan persepsi negatif masyarakat Melayu kepada PM seakan PM sudah menolak pegangan agama semata mahu mendapatkan sokongan masyarakat India. 

Ini juga semata mahu menutup kelemahan mereka kerana gagal memperjuangkan masyarakat India selama mereka memerintah di 4 buah negeri. 

Terima Kasih blogger Anak Seberang dan Gerakan Timur atas pendedahan ini.

Rakyat nilailah sendiri dan percayalah selama ini mereka mengaitkan DS Najib dengan Altantuya adalah satu fitnah kerana mereka memang sudah merancang pelbagai fitnah kepada DS Najib dan contoh terhampirnya adalah seperti yang didedahkan ini.

Wallahhualam.

Penulis,
1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ingat lg kes lim guan eng yg sembelih lembu korban,heboh di akhbar.tp sebenarnya gmbr tu juga di'sumper impose' kn.gmbr asal ialah bekas mb perak,(datuk)ir nizar jamaludin yg sembelih lembu.tp gmbr yg diedit mmg betul2'kaw'.terer betul org yg editkn tu.tau pun marah bila kne pd batang hidung sndiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif