Rabu, 22 Disember 2010

Najib Perlekeh Perkara 10 Konvesyen Pakatan !!


Bagi Taming Sari tidak perlu tunggu DS Najib memperlekehkan perkara 10, Konvesyen Pakatan Haram di negeri Regim Guan Eng itu kerana jika budak tadika memahaminya pun, sudah tentu memperlekehkannya juga. Ikuti disini komen Taming Sari mengenai 10 perkara asas yang ditunjangi mereka yang kononnya mahu dilaksanakan dalam masa 100 hari. 9 perkara teras lain diulas oleh Perdana Menteri sebagai tidak berpaksi kepada realiti turut didakwa mereka bakal dilaksanakan dalam masa 100 hari jika Pakatan Haram memerintah.

Ikuti laporan Utusan Malaysia dibawah :

Datuk Seri Najib Tun Razak menyifatkan kenyataan pakatan pembangkang sebagai tidak berpaksi kepada realiti kemampuan sebenar apabila mahu melaksanakan Program 100 Hari jika berjaya mengambil alih tampuk pemerintahan negara pada Pilihan Raya Umum Ke-13.

Serentak itu, Perdana Menteri berkata, Barisan Nasional (BN) akan memberikan reaksi yang lebih terperinci sebagai jawapan balas kepada janji manis pakatan pembangkang dalam konvensyen mereka di Pulau Pinang Ahad lalu.

‘‘Kita akan beri reaksi yang lebih jelas sebab apa yang dia nyatakan itu tidak berpaksi kepada realiti kemampuan sebenar,” katanya.

Wallahhualam.

Penulis,

 Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif