Khamis, 23 Disember 2010

Pukulan TKO Buat Anwar Kaki Temberang!!

Hanya beruk dihutan sahaja yang mempercayai peliwat tegar ini sekarang.

Taming Sari : Kesediaan Syarikat APCO Worldwide untuk berkerjasama dengan Jawatankuasa Hak dan Keistimewaan Dewan Rakyat bagi menidakkan mereka terlibat dengan One Israel sekaligus menafikan kenyataan Anwar AlJuburi, sangat-sangat dihargai. Ini satu lagi pukulan TKO yang bakal tepat singgah ke muka Ketua Pembangkang itu selepas beberapa siri penipuan yang sering dilemparkannya kepada kerajaan BN bagi menutup kes salahguna kemaluannya yang suka menusuk bontot lelaki jambu.

APCO juga menegaskan mereka tidak terlibat dengan kewujudan 1 Malaysia malah mengaku pernah mendengar ucapan DS Najib mengenai 1 Malaysia pada tahun 2009. 

Satu afidavit akan dikeluarkan dan semua ini didedahkan oleh DS Nazri Abd Aziz. Maka, terbuktilah dengan jelasnya bahawa dakwaan jahat Anwar dan anjing-anjingnya mengaitkan Malaysia dengan Israel adalah palsu semata.

Paling tepat, Anwar sengaja mahu memalingkan perhatian umum kepada isu lain bagi menutup hubungannya yang lebih intim dengan Israel melalui NED, dan Nuffman Stiftung.   
____________________________________________________________________


APCO Worldwide hari ini berkata, satu afidavit yang baharu sahaja dikeluarkan membuktikan apa yang dikatakannya sebelum ini bahawa ia tidak terlibat dengan program “One Israel” adalah benar.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Nazri Abdul Aziz hari ini mendedahkan kepada umum satu afidavit daripada perunding politik yang terlibat dengan “One Israel” yang menyatakan bahawa dakwaan Datuk Seri Anwar Ibrahim terhadap APCO adalah palsu.

"Sebarang kenyataan mendakwa APCO terlibat dengan ‘One Israel’ adalah palsu. Juga tidak benar ialah APCO terlibat dengan kewujudan 1Malaysia,” kata APCO, firma perhubungan awam antarabangsa yang dilantik oleh kerajaan Malaysia, dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh ibu pejabatnya di Washington.

Syarikat itu berkata, ia pertama kali mendapat tahu mengenai inisiatif 1Malaysia pada awal 2009, beberapa bulan selepas ianya diumumkan dalam satu ucapan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

APCO juga berkata ia telah bekerjasama dengan jawatankuasa hak dan keistimewaan Dewan Rakyat dan telah memberikan maklumat yang lengkap dan benar bersama bukti berhubung dakwaan palsu terhadap syarikat itu
_____________________________________________________________________

Wallahhualam.

Penulis,

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif