Jumaat, 3 Disember 2010

Sebarkan !! : Video Pendedahan Rancangan Jahat Kerajaan Selangor Ke Atas Syabas

Persoalan yang pertama kita fikirkan adalah kenapa kerajaan selangor begitu bersungguh-sungguh mahu mengambil alih Syabas. Dalam ertikata politiknya adalah Kembalikan Hak Air Kepada Rakyat. Dalam masa yang sama rakyat ditakutkan dengan kononnya tarif air akan dinaikkan tidak lama lagi dan dengan kembalinya hak menyelenggara kepada rakyat Selangor maka kenaikan tarif akan dapat dielakkan. Itu janji Pakatan Rakyat kepada rakyat Selangor. Berjanji lagi seperti PRU yang lepas.

Ahad ini pahlawan tempang demonstrasi PKR yang dipanggil BERSIH akan berarak menuju ke Istana Negara untuk menyampaikan memorandum berkenaan isu air. Aku sebenarnya benci untuk memperkatakan tentang sifat hipokrit PKR berkenaan isu Raja. Dari segi moralnya apakah pemimpin PR ini tidak merasa malu dengan apa yang telah mereka lakukan terhadap raja? Belum pun reda isu Presiden PKR mempertikaikan isu Ketuanan Melayu sehingga Sultan Selangor melahirkan rasa kecewa baginda, Ahad ini para hipokrit jalanan upahan Pelacur Politik berhajat mahu memohon pertolongan Raja Melayu.

Apa ke jadah yang diaorg mahukan sebenarnya. Aku sebenarnya tidak dapat membayangkan apakah istilah yang sesuai untuk mereka-mereka ini. Kalau Zahid melebalkan Nik Aziz sebagai Pukima* aku masih belum berjumpa apa gelaran yang sesuai untuk manusia hanyir di dalam PKR.

Video dibawah adalah bagaimana perancangan jahat kerajaan Selangor terhadap Syabas. Di dalam video ini didedahkan bagaimana perancangan kerjaan Selangor terhadap Syabas, pengikitafan kerajaan Kedah kepada Syabas dan permintaan Dr Xavier yang menyokong Tabung Budi. Sebarkan demi Selangor Bersih!!

Dimana Pakatan Kuat Disitu Rakyat Merempat!!


Terima kasih Taming Sari ucapkan kepada Blogger Pisau dan KGC atas pendedahan ini. 

Kepada seluruh rakyat Selangor, jangan terperangkap dengan rancangan jahat mereka ini. Mereka memang tidak ikhlas untuk memperjuangakan nasib rakyat.

Jika Fuckatan rakyat ini benar-benar mahu tarif air diturunkan, mengapa mereka sewenangnya menaikkan tarif air di Penang dan Kedah tanpa memikirkan kesan langsungnya kepada rakyat? Pergilah berjuang untuk mempertahankan kos air sana dulu sebelum nak jadi hero di Selangor.

Wallahhualam.

Penulis,

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif