Selasa, 21 Disember 2010

Zul Noordin Terus Berusaha Mendedahkan Siapa DAP !!

Zulkifli Noordin, bekas orang kanan Anwar dan Wan Azizah yang kini sudah bertaubat.

Masyarakat Islam di Malaysia perlu menolak DAP walaupun parti itu menggunakan pendekatan Islamik kerana jelas ia serupa dengan strategi PAP ketika parti utama Singapura itu mahu mendapatkan kuasa.

Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu, Zulkifli Noordin berkata, umat Islam harus sedar dengan 'silap mata' DAP itu kerana matlamatnya hanya mahukan sokongan penduduk Islam bagi membolehkan parti tersebut berkuasa.

Wajah pemimpin DAP yang lantang menidakkan hak Melayu

Beliau meminta penduduk Islam melihat apa yang berlaku di Singapura, bagaimana umat Islam di negara tersebut dipinggirkan selepas menjadi alat kepada bekas Perdana Menterinya, Lee Kuan Yew dan parti PAP untuk memperoleh kuasa.

"Semasa merancang strategi untuk berkuasa, Kuan Yew dan PAP menjadi terlalu Melayu. Masuk masjid turun masjid menjadi lumrah. Setelah berkuasa, umat Islam, kaum Melayu tiada dalam kamus Kuan Yew mahupun PAP.

"Melayu yang menjadi alat mereka mendapat kuasa akhirnya diterajang dan dengan politik yang licik akhirnya Singapura hilang daripada rumpun Melayu,'' katanya dalam blognya, http://zul4kulim.blogspot.com hari ini.

Beliau mengulas pojok Awang Selamat dalam Mingguan Malaysia semalam, yang antara lain menyentuh mengenai nasib masyarakat Melayu Islam di Singapura yang semakin terpinggir selepas Kuan Yew dan PAP berkuasa.

Menurut Awang, keadaan itu berlaku selepas orang Melayu menjadi alat kepada Kuan Yew dan PAP mendapatkan kuasa pada awal pemerintahan mereka.

Kini menurut Awang, DAP menggunakan strategi yang sama seperti PAP bagi menarik seramai mungkin Melayu menjadi ahli dan penyokongnya.

Mengulas lanjut mengenai Singapura, Zulkifli berkata, sejarah Sang Nila Utama kemudian dipadamkan dengan kisah Stamford Raffles manakala nama Singa Pura (Bandar Singa) dari sejarah penemuan singa oleh Sang Nila Utama bertukar menjadi Singapore.

Ekoran apa yang berlaku di Singapura, beliau berkata, tidak hairan Penasihat DAP, Lim Kit Siang dan anaknya, Lim Guan Eng sanggup turun naik masjid serta surau semata-mata mahu memikat hati orang Melayu.

"Siap isytihar diri sebagai Khalifah Guan Eng lagi. Maka bertakbirlah Melayu terpukau dengan silap mata DAP. Sampai nama tuhan pun dijual tidak apa sebab Kit Siang dan anak lelakinya itu saudara kita sekarang, kata pak janggut,'' tulisnya lagi.

Sehubungan itu beliau berharap umat Islam dan umat Melayu di negara ini merenung kembali sejarah yang berlaku di Singapura.

"Sejarah itu cermin suatu bangsa. Kalau bangsa itu memilih untuk membutakan mata kepada sejarahnya, maka itulah permulaan untuk berakhirnya bangsa itu. Janganlah ulangi kesilapan dahulu,'' katanya lagi.

____________________________________________________________________

Taming Sari : Ramai blogger yang terus menerus menyerang Guan Eng dan DAP dengan sedikit pun tidak meminta sesiapa membayar mereka kerana inilah sahaja masa yang tinggal bagi kita menyedarkan orang Melayu yang masih leka dan dirasuki keIslaman DAP yang penuh dengan kepura-puraan. Inilah jihad alam cyber.

Zul Noordin selaku pemain yang pernah berada di dalam team mereka dahulu (Pakatan Rapuh Al-Harami) begitu lantang mendedahkan satu persatu rancangan jahat DAP bersama Anwar yang digelarnya Pakatan Syaitan. Di kala ini, rakyat jika tidak mempercayai blogger pro kerajaan atau media arus perdana, ambillah point dari blogger bekas pemimpin PKR ini yang mana sekarang ini menjadi Ahli Parlimen Bebas.

DAP adalah ancaman kepada bangsa Melayu walaupun sekarang ini mereka cuba menerima Islam dan Melayu. Harus diingat amaran ini, DAP sekarang sedang melaksanakan dasar mengemis hanya untuk mendapat sokongan orang Melayu dan mandat pemerintahan Malaysia. Akhirnya apabila mereka sudah berkuasa orang Melayu bakal dibakul sampahkan seperti mana mereka sedang membakul sampahkan Ketuanan Melayu.
Jika masih ada orang Melayu yang tuli, tidak dapat digambarkan, apakah nasib orang Melayu kelak dibawah pemerintahan DAP Laknattullah ini.
______________________________________________________________________

Wallahhualam.

Penulis

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif