Ahad, 9 Januari 2011

Hantu Muncul Ketika Asyik Berfoto Pada Malam Jumaat

GAMBAR yang dirakam sendiri oleh Safura di rumah datuknya di Mersing baru-baru ini 
jelas menunjukkan kemunculan imej lembaga hitam di belakangnya.

Keasyikan seorang pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam merakamkan wajah sendiri menggunakan telefon bimbit baru-baru ini rupa-rupanya meninggalkan igauan yang berpanjangan.

Manakan tidak, akibat perbuatan itu, Safura Zakaria, 19, turut terakam imej aneh seperti wanita tanpa wajah dengan pakaian serba hitam di rumah datuknya di Kampung Pengkalan Batu di sini pada malam Jumaat, 30 Disember lalu.

Sebaik merakam tujuh keping gambarnya sendiri di hadapan cermin pada pada pukul 8.29 malam itu, dia terus keluar bersiar-siar ke bandar Mersing tanpa melihat rakaman yang telah dibuat.

"Apabila balik ke rumah kira-kira pukul 11 malam, saya membuka telefon bimbit untuk melihat kembali kesemua tujuh keping gambar itu.

"Namun, ada sekeping gambar itu mengejutkan kami sekeluarga apabila terdapat seperti objek hitam di bela- kang saya," katanya ketika ditemui di sini baru-baru ini

Sumber : Kosmo Online
___________________________________________________________

Kata Taming Sari : Seram bulu tengkuk apabila memerhatikan foto itu lama-lama. Namun jika difikirkan semula apalah yang hendak ditakutkan kerana ia juga adalah makluk Allah yang lemah. 

Inilah bukti kepada wujudnya perkara-perkara ghaib dan alam makluk halus. Sebagai orang yang beriman, kita kena percaya dan menyerahkan perkara ini kepada Allah S.W.T. Banyakkan berdoa agar kita dilindungi dari kejahatan makluk-makluk ini.

Wallahhualam.

Penulis,


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif