Selasa, 15 Februari 2011

Lim Guan Eng Terus Memperdaya Si Buta Dengan "ISLAM"


Lim Guan Eng, KM P.Pinang yang paling licik membiawakkan lidahnya dalam memainkan perasaan pengundi Melayu di negeri itu hari ini tampil dengan gula-gula baru. 

RM100 AKAN DIBERIKAN KEPADA GURU-GURU KAFA SELURUH P.PINANG DIMANA KERAJAAN NEGERI AKAN MEMPERUNTUKKAN RM150,000 BAGI TUJUAN ITU. Baca sini selanjutnya.

Maka BAKAL TERJERITLAH MELAYU BUTA memuji-muji watak Khalifah Guan Eng yang kononnya sensitif dengan keperluan rakyat.

Maka BAKAL BERGEMALAH CEMUHAN menghina kerajaan BN yang kononnya amat berkira dengan rakyat dan sepatutnya mencontohi Khalifah Lim menghargai warga Islam di negeri itu.

JANGAN JADI BODOHLAH MELAYU.... Berfikir sejenak apa yang tersirat dari tindakan Si Kafir Harbi Anti Melayu, Anti Islam, Kerajaan Komunis, dan Diktator LIM GUAN ENG ini.... 

Di sebalik pemberian RM100 dan pemakaian kopiah putih si HARAM JADAH ini, sudah berapa banyak kampung Melayu tergadai di tangan jahatnya. Sudah berapa banyak peniaga Melayu hilang mata pencarian yang dulunya sudah lama bertapak di P.Pinang. Lim Guan Eng, memperdaya kamu dengan mengulakan kamu dengan modal yang sangat sampah kerana dia mahu kamu gadaikan tanah, dan hak kamu di P.Pinang.

GUAN ENG tersenyum bertemu papanya selepas ini, kerana dia tidak perlu modal yang besar kerana wang rakyat di dalam kantung kerajaannya akan digunakan bagi mengula-gulakan Melayu yang BUTA dan GILAKAN DUNIA semata. Dari poketnya, dia hanya perlu keluarkan sedikit wang kurang RM10 untuk membeli kopiah putih untuk dipakai jika turun ke kampung Melayu. Mungkin, dia tidak perlupun keluarkan modal membeli kopiah kerana orang PAS tunggangannya boleh memberikannya secara percuma.

APA YANG DIA MAHU? Dia mahu kekal berkuasa dalam misinya mengHALAU semua orang Melayu dari P.Pinang sekaligus mampu membentuk kerajaan baru yang bebas dari pengaruh pusat. Dengan mengusir orang Melayu, maka semakin kurang-lah undi Melayu yang bakal menghalang niat jahatnya itu.

WAHAI MELAYU P.PINANG SEKALIAN.... Janganlah kamu ditipu dengan tipu daya si kafir harbi ini kerana di matanya maruah kamu terlalu murah. Ingatlah empat perkara jahat yang tiada kemaafan ini selain pengulingan kerajaan DAP P.Pinang jualah balasannya iaitu :

1. Tergadainya kampung-kampung Melayu
2. Tergadainya gerai-gerai milik peniaga Melayu
3. Risalah My Balik Pulau yang menghina Melayu
4. Gula-gula politik bersumber kegiatan Judi Kuda kepada orang Islam.

INGAT MELAYU P.Pinang, kamu berhak mempertahankan hak kamu.

Wallahhua'alam.

 Penulis,

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif