Jumaat, 4 Mac 2011

Gempar ! Gambar Ummi Yang Di F*ck Harakah Sudah Dibuang!

Posting asal Harakahdaily semalam tetapi hari ini gambar Ummi itu sudah dipadamkan. 

Harakahdaily akhbar paling sampah bacaan orang bodoh hari ini telah membuang gambar superimpose Ummi Hafilda di dalam tulisan Hazayani Zakaria yang diposkan semalam.

Apabila ramai blogger termasuk Taming Sari mendedahkan gambar itu dan mendesak Ummi Hafilda menyaman Hazayani dan editor Harakah, mereka terlebih dahulu membuangnya di dalam posting itu sebelum Ummi melihat sendiri gambar itu. Lihat sini.

Kepada Ummi, ramai blogger yang telah buat Print Screen dan bolehlah gunakan bukti itu untuk mendakwa Harakah dan Hazayani kerana telah menghina anda. 

Nota kaki : Inilah bukti akhbar Harakah tidak layak dibaca sebagai bahan ilmiah. Sepatutnya Harakah memohon maaf secara terbuka kerana menghina Ummi sebelum membuang gambar itu. Baru lah betul Islam yang hendak diperjuangkan. Bodoh punya PAS F*uck. PAS memang celaka.

Wallahhualam.

Penulis,
تاميݞ ساري

6 ulasan:

Cry Baby Cry berkata...

Amateur picture editing pun boleh menilainya tanpa perlu zoom in. Make no mistake Politics will always remain politic. Kita cuma perlu bijak menilai antara Politik secara Islam atau Politik mempergunakan Islam.

Kita tengok siapa yang KUAT melalak terasa di fitnah, sanggup ke dia menyembunyikan fitnah. Mungkin Juga dia tengah sibuk mengalih pandangan ramai dari menceritakannya. ini......kwang,kwang,kwang

March 4, 2011 2:25 AM

Tanpa Nama berkata...

Harakah is a TOTAL WASTE OF TIME and MONEY..

It is nothing but lies and FITNAH and ubat Kuat for men..

Not suitable even for Apes..

Tanpa Nama berkata...

dah r xyah ko nk buat fitnah harakah letak gmbr FUCK.. ini semua kerja2 konspirasi korang.. korang yg buat korg sesuka hati nk tuduh.. skrg zaman IT.. xde siapa nk percaya kpd golongan MUNAFIK mcm korang lg.. HARAMJADAH!

Tamingsari berkata...

Bahalul punya anon...

Ko tu tak update tak tengok posting asal...

Harakah standard otak anjing je....

Bodoh piang punya anon..

Tanpa Nama berkata...

jangan dilayan la babi2 ternakan pas nih...
haramkan saja mereka ini dari mendekati kita..
penganut ugama pas bukan saudara kita.
saudara kita adalah seluruh umat islam...
nabi orang pas ialah nik ajis...kitab mereka harakah..

Tanpa Nama berkata...

Sedihnya pembangkang di Malaysia. Setiap demokrasi memerlukan pembankang yg berkaliber untuk check and balance. Ini parti yg kononnya penuh dengan ulamak kenalah menjadi contoh berpolitik secara Islam, secara berkhemah.

Apa yang ulamak2 PAS buat, takkan takboleh tegur parti sendiri, politik menghalalkan cara....sampai menerima pertolongan syaiton pun boleh.

Ini bukan ajara Islam...ini nyata ajaran sesat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif