Khamis, 3 Mac 2011

Hari Ini Baru Penyokong Anwar Sedar, Anwar Meliwat.... Haha... Buta Kayu Sungguh!


Blog-blog hari ini melaporkan bagaimana Anwar berceramah dengan nada baran, bengang dan geram di Merlimau.

Nampaknya Anwar tidak dapat lagi mengawal diri untuk terus berlakon tenang, tersenyum dan berceramah penuh falsafah di hadapan orang ramai.

Kalau selama ini kita menyaksikan bagaimana wajah Anwar berubah menjadi semakin hitam setiap hari, maka kita bakal melihat pula bagaimana sikap Anwar juga akan berubah hilang kawalan dari sehari ke sehari bermula dari hari ini.

Puncanya tidak lain tidak bukan ialah pengesahan mahkamah berkenaan DNA ‘Lelaki Y’ yang bertepatan dengan DNA dirinya. Kerana itu Karpal Singh, peguam hidup dan mati Anwar juga telah kehilangan punca dan arah berhujah.

Karpal tidak mampu lagi mempertikai bukti DNA. Satu-satunya pilihan yang ada hanyalah mempertikai cara sampel DNA diperolehi dengan menuntut ‘perbicaraan dalam perbicaraan’ mengenainya.

Nampaknya Karpal tidak lagi berusaha membuktikan Anwar tidak bersalah tetapi hanya berminat untuk mencari kesilapan sampingan di pihak pendakwa.

Apa yang pasti ialah, DNA Anwar mungkin boleh diperolehi dengan cara paling kotor dan paling jahat.

Malah Anwar mungkin dibelasah separuh mati untuk memperolehi sampel DNA darinya.

Dan Karpal mungkin berjaya membuktikannya sehingga polis yang bertanggungjawab ditangkap dan dihukum kerana mendapatkan DNA secara salah.

Namun, keputusan ujian DNA itu tetap tidak salah. Iaitu sampel yang diperolehi secara salah dari Anwar itu adalah sama dengan sampel DNA yang diperolehi dari dalam dubur Saiful.

Dalam ertikata lain, sahlah hari ini bahawa Anwar telah meliwat Saiful.

Hanya penyokong-penyokong tegar yang benar-benar bahlol sahaja yang tidak memahami bahawa walau apapun keputusan ‘perbicaraan dalam perbicaraan’ itu nanti pada hakikatnya Anwar telah pun dibuktikan bersalah oleh mahkamah dan peguamnya sendiri juga sudah tidak lagi mempertikaikannya.


Nota Kaki : Haha... DNA sperma dalam dubur Saiful disahkan sama dengan DNA Anwar. Jadi, fitnah apa kejadahnya lagi? Memang penyokong Anwar ni buta kayu sungguh. Alhamdullilah, Doa Saiful dimakbulkan Allah. Penyokong Anwar masih nak nafikan lagi? Ada hujah lain? Ini bukti DNA beb.... haha.

Wallahhualam.

Penulis,
تاميݞ ساري

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Raja Drama meliwat je tau buat keje tak tau. Proxy Jews dgn selamba sembah babi demi Beng Hock KonoNnya la. Byk janji dgn Beng Hock Kot???

Tanpa Nama berkata...

[1]
Demi Masa!
[2]
Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian -
[3]
Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar.

1998-2011

Tanpa Nama berkata...

Pada sayalah, kalo mmg bukti DNA tu sama, memang tak dapat nak dipertikaikan lagi. Satu lagi, kenapa si DSAI tu tak nak bersumpah mcm si Saiful tu?..Takut di manipulasi?..kenapa takut?...

Tanpa Nama berkata...

Hukuman Liwat : Berliwat ialah melakukan wati ke dalam lubang yang di punggung (dubur). Menurut Imam Malik, Imam Al-Syafi’e dan Imam Ahmad serta Abu Yusuf dan Al-Syaibani bahawa berwati pada dubur sama ada pada lelaki atau perempuan adalah diharamkan sama seperti berwati ke dalam faraj atau berzina dan orang yang didapati bersalah kerana melakukannya boleh dikenakan hukuman hudud Allah s.w.t. tidak membezakan di antara zina dengan liwat
Firman Allah :

Maksusnya : Sesungguhnya kamu telah melakukan perkara yang keji (liwat)

Firman-Nya lagi :

Maksudnya : Sesungguhnya kamu melakukan ke atas lelaki dengan syahwat selain daripada perempuan-perempuan yang dibenarkan.

Firman-Nya lagi :

Maksudnya : Dan mereka (perempuan-perempuan) yang melakukan kejahatan daripada perempuan-perempuan kamu.

Dalam ayat di atas Allah menyebutkan bahawa berwati pada dubur dan berwati ke dalam qubul juga Al-Asy’ari menerangkan bahawa Rasulullah s.a.w. bersabda yang bermaksud.

Jika seorang lelaki melakukan (wati) ke atas lelaki maka kedua-duanya adalah berzina dan jika perempuan sama perempuan melakukan (wati) maka kedua-duanya juga berzina.

Ini bermakna Saiful Bukhari dan Anwar sama2 bersalah dalam kes liwat kerana sama2 dengan rela melakukannya...Kedua2 berbuat maksiat patut dihukum bukannya seorang sahaja yang dihukum.

Tanpa Nama berkata...

Hoi Anus 10:53

Apa hukumnya org2 amPAS yg sokong AlJuburi tuh?
Bukan ke PASik namanya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif