Jumaat, 4 Mac 2011

Wanauzubillahhimizalik! Lindungi Malaysia Dari Diwarisi Kepada Seorang Gay!


Wanuazubillahhimizalik! Semoga Allah lindungi negara ini dari diwarisi kepada pemimpin Gay! Saya akan pastikan tanah air Malaysia tercinta ini tidak jatuh ke tangannya. 

Itulah antara kata-kata perangsang yang dicetuskan Ummi Hafilda Ali setiap kali ceramahnya. Begitu berani wanita tanpa kepentingan politik mengangkat tangan tanda semangat juangnya demi menghapuskan Anwar dari terus bertapak di alam politik negara seterusnya dinyahkan dari negara ini.

Selepas begitu sebak menceritakan kepada hadirin bagaimana kezaliman Anwar terhadapnya selepas mendedahkan surat keramat kepada Tun Mahathir berkaitan salah laku Anwar, Ummi dilihat sudah lali dengan kejian dan caci maki Anwar. Biar apapun halangan selepas ini Ummi akan terus bertahan mempertahankan kebenaran.

Kepada seluruh rakyat Malaysia yang cintakan keadilan dan kebenaran, marilah sama-sama kita bersolat hajat memohon pertolongan dari Allah bagi menyelamatkan Malaysia dari manusia hina bernama Anwar ini serta kejahatan kuncu-kuncunya di dalam PKR, PAS dan DAP. Semoga rancangan jahat mereka untuk memporak-perandakan negara serta merampas hak orang Melayu Islam akan gagal selamanya. 

Wallahhualam.

Penulis,
تاميݞ ساري

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ceh betina sundal yg ayahnya dah x mengaku umi hafilda anak dia.. semua yg memfitnah anwar dulu kebanyakan sudah mati dlm keadaan amat hina atas fitnah yg dibuat.. umi hafilda akan turut sama mati dlm hina dina.. aminnn...

Tanpa Nama berkata...

Surah ke 24 - An Nuur (Cahaya) ayat 19:
Sesungguhnya orang-orang yang ingin agar (berita) perbuatan yang amat keji itu
tersiar di kalangan orang-orang yang beriman, bagi mereka azab yang pedih di dunia dan
di akhirat. Dan Allah mengetahui sedang, kamu tidak mengetahui.

Tamingsari berkata...

Apabila pengakuan Ummi disertakan dengan sumpah laknat dan menafikan pula kenyataan anwar dan mengatakan ia pula fitnah, maka jelas terbukti dia dipihak yang benar...

Anwar sehingga kini gagal bersumpah.

Dari segi itu saja orang yang berfikir akan nampak...

Buka lah mata kamu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif