Rabu, 6 April 2011

Syukur! Ada Gambar Menarik Mengelupurkan Anwar!


Cuba anda bandingkan gambar di bawah dengan watak dalam klip lucah yang dipercayai Anwar Ibrahim pencinta homoseksual dan penzinaan ini.


Perhatikan sebetul-betulnya dengan hati yang bersih dan sambil beristigfar kepada Allah, lihatlah betapa dua gambar itu membabitkan orang yang sama. Bukankah terang lagi bersuluh bahawa Anwar-lah manusia celaka yang berada di dalam video ini.

Anwar ini, memang seorang kaki belit dan putar alam. Sah-sah, Jabatan Kimia mengesahkan air mani yang ada di dalam dubur Saiful adalah miliknya melalui ujian DNA, dia boleh menafikan lagi.

Di sini, Anwar berjaya, berjaya di dalam erti kata membodohkan kuncu-kuncunya dan pengikut tegar yang mati-mati mempercayai kata-kata penafian si peliwat, pengkhianat dan petualang bangsa ini.

WAHAI PENGIKUT ANWAR YANG BUTA HATI DAN BUTA KAYU.... CUBA LAH ANDA KENALI DAHULU SIAPA MANUSIA LAHIR DARI CHEROK TOKKUN INI SUPAYA ANDA TIDAK DITIPUNYA. BAHALULNYA ANDA JIKA TERUS BERSAMANYA.

Wallahhua'alam.

Penulis,
تاميݞ ساري

24 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sokong tubuh Suruhajaya Siasatan Diraja ... keadilan untuk arwah adik Saiful Syazani Saiful Sopfidee 7

Tanpa Nama berkata...

Yang herannya, banyak sangat tuduhan konspirasi yang kerajaan BN & UMNO lakukan. PKR buat semuanya elok dan baik saja.
Bukalah mata, bukalah hati, bukalah minda, perhatikanlah & renungkalah sifat & sikap Anwar Ibrahim smuanya songsang. Lakonan pembohongannya, penipuannya cukup hebat tapi Anwar tidak pernah sedar dan tidak pernah percaya bahawa tipu daya ALLAH SWT tiada tandingan. Masa akan menentukan Anwar akan dimalukan oleh ALLAH SWT. Insyallah...

Tanpa Nama berkata...

saya yakin dan percaya,ORG YG MEMFITNAH ini akan dihukum dgn seberat-berat hukuman oleh Allah kalau tidak pun di dunia di padang mashar nanti tunggulah AZAB ALLAH!!cara anda ini adalah lebih bersifat dendam peribadi dan org yg tidak berakhlak dalam menyalurkan ketidakpuasan hati anda..sebelum anda menghukum sesiapa pun nilai dan lihat diri sendiri adakah anda manusia yg betul2 taat perintah Allah sedangkan perintah yg wajib untuk bertudung pun tidak anda ikuti..ini termasuk dalm sifat2 org yg FASIK,dan org yg fasik kata2nya tidak boleh diterimapakai sebagai bukti dan kesaksiannya tidak diterima..SAYA AKAN MOHON DOA DAN SOLAT HAJAT PADA ALLAH AGAR DIBERIKAN PETUNJUK JIKA APA YG ANDA DEDAHKAN DIDALAM BLOG INI SEMUANYA FITNAH!!!YA ALLAH YG MAHA KAYA DAN MAHA MENGETAHUI SEGALA ISI ALAM INI,TUNJUKKANLAH KEBENARAN DAN HAPUSKAN KEZALIMAN DAN TIPUDAYA MANUSIA2 YG BERTUHANKAN NAFSU INI..TUNJUKKANLAH KEKUASAANMU YG ALLAH KEPADA MANUSIA2 INI DAN BERILAH PERLINDUNGANMU KEPADA MANGSA2 FITNAH DAN ORG2 YG DIZALIMI..AMEEN..

Tamingsari berkata...

Wahai anon yang berlagak alim...

Anda juga bakal menerima azab Allah kerana membela orang yang malakukan maksiat dan berperangai jahat...

Buktikanlah apa yang didedahkan itu fitnah dengan hujahan jelas...

Makin anda berdoa makin terserlah siapa Anwar yang anda tidak kenal apa-apa... Sokong memBABI buta...

Bertaubatlah wahai Anon... Tinggalkan Anwar, Pkr, Paeh, dan perjuangan sonsang anda...

Sekian.

Tanpa Nama berkata...

walupun orang yang membawa berita itu anda anggap dia fasik, itu tidak bermakna anda boleh terus mengabaikan ceritannya... anda perlu menyiasatnya... itu adalah lebih baik kerana:
1. Mungkin berita tersebut benar.
2. Anda boleh mematahkan hujahnya dengan bersrta bukti dan hujah yang lebif baik sekiranya ia fitnah

TETAPI sekiranya anda terus menolaknya ia boleh menyebabkan:
1. Masalah akan terus belarutan sekiranya ia benar.
2. Fitnah tersebut akan berterusan sekira ia betul fitnah kerana anda tidak dapat mematahkan fitnah tersebut.

KERIS HITAM BERSEPUH EMAS berkata...

KHAS UNTUK TAMING SARI DAN KUNCU - KUNCUNYA

ISU DEMI ISU DIMAINKAN OLEH PUAK UMNO UNTUK MENJATUHKAN DSAI DENGAN FITNAH SEKS SANGAT MEMBERI KEYAKINAN KEPADA AKU BAHAWA UMNO MEMANG MENJADIKAN APCO ISRAEL SEBAGAI PENASIHAT STRATEGI POLITIK
SEJARAH TELAH MEMBUKTIKAN CARA YANG AMAT POPULAR OLEH PUAK - PUAK INI DARI DULU SEJAK ZAMAN NABI- NABI LAGI

CUBA KAU RENUNGKAN DAN PAKAI OTAK UNTUK BERFIKIR JANGAN BERLANDASKAN NAFSU SEMATA - MATA
AKU BAGI KAU BEBERAPA CONTOH UNTUK MENCERDASKAN OTOK TERSUMBAT KAU ORANG

FITNAH 1: Nabi Ibrahim memiliki gundik.

FITNAH 2: Nabi Sulaiman memiliki gundik dan menyembah berhala.

FITNAH 3: Nabi Luth berzina dengan kedua putrinya

FITNAH 4: Nabi Daud berzina dengan istri orang lain.

LAIN-LAIN KAU FIKIRLAH SENDIRI INGAT KUBURLAH WEH,JANGAN FIKIR DUNIA AJE

Tanpa Nama berkata...

Kepada KERIS HITAM BERSEPUH EMAS,

Aku setuju ler bila ko bangkitkan cerita2 tentang fitnah2 yang telah berlaku keatas nabi2 tu...

Masaalahnya, si Anuwar Berahim tu bukannya nabi. Ko jangan samakan darjat si Anuwar tu dengan rasul2 seperti Nabi Ibrahim, Nabi Sulaiman, Nabi Daud dan Nabi Luth. Tolong laa, bro...!

Ini adalah kisah bagaimana kepala segala puak penfitnah negara sedang dibuka aibnya oleh Allah.... Ketika Anuwar melemparkan 1001 fitnah kepada pemimpin2 negara..., ko tak buat apa2 kenyataan pun untuk menasihatkan dia. Nah..., sekarang Allah telah bayar 'cash' kat Anuwar... Siap dengan videonya sekali untuk diketahui oleh seluroh rakyat Malaysia.

Video ini adalah suatu hasil kerjasama antara manusia2 di bumi dan para malaikat di langit....

Allah telah selamatkan Malaysia dari terus ditipu oleh seorang tukang pidato yang pandai memukau rakyat2 bengong..., sampai hampir nak tumbang negara ini dengan cerita2 fitnahnya...

Alhamdulillah...!

Tanpa Nama berkata...

Raja Drama

"..dalam lokap dia bersenam, kerana itu ototnya kuat!".

Jika bersenam hingga otot-ototnya menjadi kuat, ianya senaman yang agresif!

Pengidap sakit tulang belakang kronik tidak boleh menjalani senaman yang agresif hingga menguatkan otot-otot dibadannya. Senaman yang menguatkan otot dibuat melalui gerakan 'sit up', angkat berat dan semua ini memerlukan kekuatan pinggang yang stabil. Mustahil pesakit tulang belakang melakukan gerakan ini!

Pasti doktor yang waras akan melarang mana-mana pesakit tulang belakang melakukan gerakan ini.

Tanpa Nama berkata...

tamingsari tak perlu gentar sikitpun dengan keris hitam bersepuh emas. Ianya tetap keris hitam dan bukan tandinganpun terhadap tamingsaripun.

Tindakan wartawan minta Datin tunjukkan jam omega yang dikatakan ada pada simpanannya bersesuaian dengan seksyen 106 Akta Keterangan 1950 dan bukannya menjijikkan.

106. Burden of proving fact especially within knowledge.
When any fact is especially within the knowledge of any person, the burden of proving that fact is upon him.

Pada satu sidang media yang diadakan semalam Datin Seri Dr Wan Azizah Ismail tetap mempertahankan bahawa suaminya Datuk Seri Anwar Ibrahim bukan pelaku dalam klip video seks seperti yang didakwa namun gagal membuktikan jam Omega berada dalam simpannya.

Ini berlaku apabila seorang wartawan menanyakan tentang jam tangan Omega milik Anwar, yang didakwa hilang. Wan Azizah berkata jam itu berada dalam simpanannya namun beliau tidak menunjukkannya.Soalan ini ditanyakan kerana jam Omega milik suaminya Datuk Seri Anwar Ibrahim didakwa oleh trio ?Datuk T? hilang di dalam sebuah bilik hotel.

Menjawab soalan sama ada Anwar yang juga ketua pembangkang ada kehilangan jam itu, Wan Azizah menjawab, jam tangan itu tidak hilang, dan berada dalam simpanannya.

?Tidak ada? Ya, ia ada . Kami ada jam tangan tersebut,? katanya. Sebaik sahaja mendengar jawapan itu seorang wartawan meminta jam tangan itu ditunjukkan kepada media, tetap soalan itu menimbulkan rasa tidak puas hati Wan Azizah, keluarga dan beberapa pemimpin yang hadir dalam sidang media itu.

Ternyata soalan wartawan itu tidak disenangi Wan Azizah dan beberapa pemimpin pembangkang yang lain yang mempertikaikan permintaan wartawan tersebut. ?Adakah awak serius? Mengapa kami didakwa? Adakah awak pendakwaraya?? kata anak sulung Anwar, yang juga ahli parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah Anwar.

Kemudiannya Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim mencelah dengan menyifatkan permintaan wartawan tersebut sebagai sesuatu yang ?menjijikkan?.?Saya fikir soalan ini juga mencerminkan bahawa kamu betul-betul tidak menghargai keadilan,? katanya.

Tanpa Nama berkata...

petikan dari
http://kerisputera.blogspot.com/

Anwar sudahpun membuat laporan tentang kehilangan jam tangan dia...akan tetapi dalam sidang media semalam ajijah dan jijah mengatakan Jam tangan ada didalam simpanan dia..mana satu ni??

Hilang atau ada dalam simpanan??

Betulkah confirmkan?

Tanpa Nama berkata...

Soalan: Bole tak amoi ceritakan apa amoi buat dihotel itu?

soalan: amoi buat apa dihotel itu?

soalan: ada sesiapa bersama amoi ketika itu?

soalan: orang itu, amoi bole cam atau tidak?

soalan: boleh tunjukkan samada orang itu ada dimahkamah ketika ini?

soalan: apahal amoi dan dia berada dihotel?

jawapan: biasalah, saya kena henjut depan belakang

soalan: adakah amoi terima apa-apa bayaran atau free?

Jawapan: zaman ini mana ada free.

kantoi-kantoi nampaknya

Tanpa Nama berkata...

yang post komen pasal ayat Allah aw pun tak beriman dgn ayat tersebut. "Jika dtg diantara kamu org yg fasik membawa berita, maka hendaklah kamu siasat terlebih dulu"... Bukannya buang terus. Yg mengaitkan nabi dgn fitnah terlebih minum agaknya manusia ini, adakah org pkr dan pas menganggap anwar sebagai nabi?

Adakah org yg membawa prinsip pluralisme ini kita angkat sebagai nabi? Adakah org yg mendewakan kamal attaturk, nurcholish majid dan mencedok dan menjuarai idea pemikiran john hicks ini kita hendak jadikan idola?

KERIS HITAM BERSEPUH EMAS berkata...

KEPADA SESIAPA YANG BERKENAAN

SEBAB ITULAH PUAK JUAK NI MASIH LAGI BERSAMA UMNO FAKTOR UTAMANYA IALAH KERANA KEBEBALAN
TIDAK ADA NABI DAN RASUL SELEPAS MUHAMMAD RASULUALLAH
TAK PERLU NAK PUTAR BELITKAN FAKTA UNTUK DIAUTAKAN
TIDAK ADA SESIAPA PUN YANG MENANGGAP DSAI NABI ATAU SEUMPAMA NABI
ORANG YANG BERNAMA ANONYMOUS JANGAN TUNJUK BODOH ATAU BUAT BODOH KERANA KEBODOHAN ATAU BUAT BODOH NI AKAN WUJUDKAN SATU LAGI FITNAH
UNTUK KEFAHAMAN BIAR AKU ULANG SEKALI LAGI
DALAM KES DSAI NI MEYAKINKAN AKU BENARLAH UMNO MENERIMA PENASIHAT POLITIKNYA DARI APCO YAHUDI KERANA GAYA DAN TINDAKANNYA UNTUK MENJATUHKAN ORANG YANG DIANGGAB MUSUHNYA DENGAN CARA FITNAH SEKS TEKTIK YANG SEJAK DAHULU ZAMANN NABI -NABI LAGI IANYA DIGUNA PAKAI
KALAU KAU TAK FAHAM LAGI AKU HARAP KAU NI BUKAN JENIS BANGSA MELAYU SEBAB MEMALUKAN KAUM MELAYU AJE NANTIKAN ORANG BUKAN MELAYU GELAK KAK ORANG MELAYU SEBAB ORANG MELAYU BEBAL DALAM PENGUASAAN BAHASA MELAYU

SATU LAGI KALAU SUNGGUH BERMINAT NAK MENGHENTAM AKU SILA LETAK NAMALAH MACAM AKU NI BARULAH NAMPAK MESRA BETUL TAK TAMING SARI

Tanpa Nama berkata...

soalan: Amoi kata amoi kena henjut depan belakang oleh orang yang amoi camkan tadi, bolehkah amoi jelaskan apa yang amoi maksudkan dengan kena henjut depan belakang?

Peguam OKT: bantah yang arif, minta keterangan amoi dibuat secara tertutup.

Dimahkamah tertutup

soalan: Orang yang amoi camkan itu,henjut guna apa?

Jawapan: Malulah nak cakap

Hakim: Orang kampung semua dah tahu, cakap saja, henjut-henjut ni pun perkara semua orang buat.Kalau kamu tidak cakap, saya terpaksa henjut kamu kerana hina mahkamah. Percuma saja kamu kena henjut oleh saya.

Jawapan amoi: baiklah hakim

Roslan Alan berkata...

3 Sons of Bitches ((video inside..idiot outside...))

http://laksamanabukitbintang.blogspot.com/2011/04/3-sons-of-bitches-datuk-t.html

Tanpa Nama berkata...

Anwar dah sah peliwat..Pengikut PKR tak boleh terima sebab Anwar adalah anugerah Tuhan (Tuhan mana saya tak tau la))..Bukan anugerah ALLAH..

Tanpa Nama berkata...

Apa istimewa sangat DSAI?Seluruh Melayu malaysia yg jadi pengikut PKR buta hati.UMNO bertungkus lumus cuba menyekat kemaraan PKR dalam politik.KENAPA?Boleh tak kamu semua paham??Bukan kerana wang dan bukan kerana rasuah wahai melayu baru..
DAP di penuhi dengan CINA baru yang inginkan untuk memerintah malaysia..CINA baru adalah kelumpuk bangsa yg berniaga.Dalam perniagaan di Malaysia,kuasa di tangan Melayu.Ia itu UMNO.Kalaulah Putra jaya di pegang PKR,mampukah PKR yg kucar kacir,mentadbir selain dari memfitnah????menghasut???
DAP akan gunakan PKR sebagai kuda tunggangan..PAS akan melopong????
UMNO..kalau hancur...hancur semuanya..
Masa itu..baru Melayu yang baru nak sedar..BERDOA lah kpd ALLAH,mau kembalikan UMNO..
Jangan harap kita dapat ambil kembali kerana strategy DAP yang anti MELAYU...PKR juga akan di hancurkan oleh DAP..PAS..juga akan di terajang...
Ayuh Melayu baru...bercantumlah dengan yang terbaik..DSAI adalah perosak NEGARA...

Keris Hitam berkata...

Keris hitam bersepuh tahi.. Haha Jangan dilayan sangat.. Kang busuk plak badan kita.

Juboq dia blum kena sondol ngn nuar lagi.. Dah kena nnti, baru dia tahu..

Tanpa Nama berkata...

KERIS HITAM BERSEPUH TAHI NUWAR ALJUBURI..!!!

Tanpa Nama berkata...

....BERITA TERKINI : Anuwar mengaku " sayalah lelaki dalam video itu..dan perempuan seperti amoi tu adalah Azizah..salahkah saya main isteri saya di hotel "....

Mat Sapu

Tanpa Nama berkata...

haha... cerita pasal agama, diri sendiri tu renung dlm cermin, seikhlas hati...
Cubaan yg dlakukan, bg membuktikan sesuatu kesalahan. Apa hukum selindung ksalahan, walhal tau akan cerita sebenar????

isu nie jde serabut, dek kerana serabutnya pnafian yg dbuat oleh pihak 'TUT' yg kne tuduh sndiri...

Tanpa Nama berkata...

KERIS HITAM BERSEPUH PUKI MAK DIA YANG DI SONDOL OLEH KAKI SONDOL

Tanpa Nama berkata...

pelik rasanya melihat kalimah suci al-quran di header page blog ini, dan ada juga perkataan-perkataan yang tidak molek di baca di ruang post.

kalaupun benar hamba Allah itu bersalah, siapa kita untuk menilai dan memaki beliau, dan menyebarkan serta membuka aib tersebut.

siapa kita untuk menghukum?

kita wajib membenci dan menentang kemungkaran tetapi bukan dengan cara begini. jangan sampai, kerana mulut badan binasa. jangan sampai di akhirat kelak, tergagap-gagap menjawab.

nauzubillah.

semoga Allah mengampuni dosa hamba-hambaNya, yang salah tetap akan dihukum di sana. hanya Allah sahaja yang tahu siapa bohong siapa benar.

wallahualam

- rakyat prihatin

Tanpa Nama berkata...

tak baik membuka aib orang lain.walaupun hamba Allah itu bersalah pun, kite tak patot memaki and membuke aib nye.


siapa kita untuk menghukum?

kita wajib membenci dan menentang kemungkaran tetapi bukan dengan cara begini. jangan sampai, kerana mulut badan binasa. jangan sampai di akhirat kelak, tergagap-gagap menjawab.

nauzubillah.

semoga Allah mengampuni dosa hamba-hambaNya, yang salah tetap akan dihukum di sana. hanya Allah sahaja yang tahu siapa bohong siapa benar.

wallahualam

sokong sangat dengan rakyat prihatin nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif