Rabu, 22 Jun 2011

Hantu Kak Limah Umum Akan Ke Bersih 2.0 !!


Teruk sungguh SPR kebelakangan ini diserang oleh anjing politik pakatan syaitan. Mereka yang bakal menyalak di demo haram 'bersih' di jalanan sekitar Kuala Lumpur pada 9 Julai kononnya mahu mendesak SPR telus dalam mengendalikan pilihanraya.

Apa yang dikecam oleh mereka itu bukanlah isu baru dan ini adalah gimik politik kotor pakatan syaitan yang lebih terdedah menyalahkan SPR di setiap kekalahan mereka di pilihanraya. Sikap paling celaka ini sudah sebati di dalam jiwa-jiwa syaitan itu.

Hakikatnya, pilihanraya di Malaysia dijalankan secara telus tanpa pejudis oleh Suruhanjaya Diraja Pilihanraya. Adakah Anwar si kepala Syaitan itu sedar, apabila sesuatu organisasi digelar sebagai suruhanjaya, pastinya kuasa tertingginya adalah DYMM Agong. Hubungannya adalah secara terus. Jadi ia bebas dari pengaruh kerajaan pemerintah apatah lagi campurtangan politik.

Pakatan syaitan tidak pernah menganggap SPR telus walaupun mereka sudah memenangi beberapa buah negeri dan pilihanraya kecil sebelum ini. Jika benar SPR berkonfrontasi, pastinya tidak ada satu kemenanganpun berpihak kepada mereka. Ini jelas dan boleh difikirkan secara waras oleh sesiapa sahaja yang hendak berfikir dengan akal bukan dengan nafsu serakah.

Apa yang Pakatan syaitan gagal mengakuinya adalah SPR adalah pengurus pilihnaraya dan yang menentukan kemenangan bukan SPR tetapi rakyat jelata. Biarlah apa juga yang dilakukan SPR, jika ternyata rakyat sudah muak dan mual dengan kejelikan Pakatan Syaitan terutama kes liwat Anwar yang sungguh menjijikkan maka rakyat tetap akan menolak mereka.

Siapa dikalangan rakyat yang mahu menobatkan Perdana Menteri dari kalangan orang yang gay dan bernafsu seks tahap gaban. Hanya orang yang bodoh sahaja akan bertindak bersekutu bersamanya.

Bagi Taming Sari, rakyat perlu sedar akan agenda Bersih yang tidak memihak langsung kepada rakyat. Bersih  hanya satu gimik yang bakal menghuru-harakan negara dan jika pihak berkuasa tidak mengambil tindakan segera maka anjing-anjing Pakatan Syaitan ini akan mencipta satu lagi sejarah hitam di dalam diari politik negara. Rakyat perlu bijak menilai semua ini.

Wallahhua'alam.

 Penulis,

2 ulasan:

ABE ZUL KELATE berkata...

APA LAGI YANG DIMAHUKAN PAKATAN RAKYAT....APA LAGI YANG HENDAK DIBERSIHKAN....KALAU SPR TIDAK BERSIH SUDAH TENTU SATU KERUSI PUN PR TIDAK AKAN MENANG......KALAU SPR TIDAK BERSIH SUDAH TENTU 4 NEGERI TIDAK AKAN JATUH KE TANGAN SYAITAN....KALAU PAKATAN MASIH TIDAK PUASHATI DENGAN SPR SILA KOSONGKAN SEMUA KERUSI YANG DIMENANGI DALAM PRU LALU..KERANA IANYA TIDAK BERSIH DAN TIDAK ADIL.....TENTU YB MEREKA TIDAK AKAN BERBUAT DEMIKIAN...MEREKA MASIH SAYANGKAN PERIUK NASI MEREKA.....MENGAPA RAKYAT HARUS DIPERBODOHKAN DENGAN ISU REMEH TEMEH.....SEBENARNYA PAKATAN SEDANG DITOLAK RAKYAT..INI TERBUKTI DALAM BEBERAPA SIRI PRK YANG LALU....YANG UNTUNG NYA ADALAH DAP LAKNATULLAH, MEREKA HANYA BERPELUK TUBUH...SEDANGKAN YANG BERPANAS,YANG BERBARING DI JALAN RAYA HANYALAH INSAN-INSAN MUSLIM PAS....DAN PKR....DAP HANYA MENUNGGU BUAH MASAK YANG AKAN GUGUR...PAS LAH YANG BERSUSAH PAYAH MENJAGA POKOKNYA SEDANGKAN HASILNYA HANYA DAP YANG MERASA.....DEMI ALLAH PAS TIDAK MENDAPAT APA-APA....PAS HANYALAH LEMBU YANG DICUCUK HIDUNG....KEPADA INSAN MUSLIM YANG MASIH ADA MARUAH DAN HARGA DIRI TOLONGLAH TINGGALKAN PERJUANGAN YANG SIA-SIA INI....SEBENARNYA BANGSA KITA SEDANG DIPERALATKAN OLEH BANGSA LAIN YANG MEMPUNYAI AGENDA TERSEMBUNYI....USAH KITA DIPERSALAHKAN OLEH GENERASI AKAN DATANG DI ATAS KERUNTUHAN TAMADUN BANGSA KITA..AKIBAT DARI KESILAPAN DAN KEBODOHAN DIRI....KENANGLAH PERJUANGAN GENERASI SILAM DALAM MEMERDEKAKAN NEGARA DAN MENGANGKAT MARTABAT BANGSA.....IANYA TERLAU SENGSARA DAN GETIR...JANGAN BIARKAN SEINCI BUMI BERTUAH INI BERTUKAT TUAN....KITA ADALAH TUAN DI BUMI BERDAULAT INI..KITA ADALAH TUAN DI BUMI BERDAULAT INI...KITA ADALAH TUAN DI BUMI BERDAULAT INI.....MARILAH KITA MEMBUKA MINDA DAN MENGINSAFI KESILAPAN DIRI.....AYUH KITA BANGUN DAN BERSATU ATAS NAMA SATU BANGSA.......AYUH KITA BERPEGANG TANGAN BAGI MEMPERTAHAN BUMI BERTUAH INI......SETIAP INCI BUMI BERTUAH INI ADALAH MILIK KITA....PERTAHANKAN LAH IA HATTA NYAWA MENJADI GALANG GANTINYA......

Tanpa Nama berkata...

JANGAN ULANGI PERISTIWA SINGAPURA DIBERI SECARA PERCUMA (FOC).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif