Jumaat, 24 Jun 2011

Ramai Blogger Baru Anti Pakatan Syaitan Tidak Diketahui Identitinya


Pemimpin Pakatan Syaitan lupa kerana sudah ramai dari kalangan rakyat Marhaen kini membuka blog-blog sendiri dan mengutuk tindakan-tindakan mereka yang jelas mendatangkan banyak masalah kepada negara. 

Walaupun ramai pro Pakatan Syaitan mengomen kononnya pengkritik mereka itu ditaja UMNO, hakikatnya boleh dikira dengan jari sahaja blogger ditaja tetapi ramai blogger baru yang lahir diatas usaha sendiri dan tidak ada kena mengena dengan tajaan sesiapa. Malahan pemimpin UMNO atau BN itu sendiri gagal mengesan identiti blogger-blogger itu kerana jumlah kian bertambah dari hari ke hari.

Inilah hakikat sebenarnya yang gagal diakui oleh pro Pakatan Syaitan. Mereka akan menerima hukuman dari rakyat pada PRU13 nanti kerana telah terlalu banyak penipuan dan kejelikan yang mereka lakukan menindas hamba rakyat hanya untuk kepentingan peribadi dan politik mereka.

Wallahhua'alam.

Penulis,

2 ulasan:

anti bohmau berkata...

ambo pun orang tak bayar sen habuk!

tp ambo menulis krn nak menunjukkan yg ambo ni ada keupayaan berfikir sendiri tanpa perlu dipelihara oleh mana2 ahli politik! sapa2 pun boleh dakwa kata ambo dibayar oleh si anu, si anu namun hanya ambo yg tahu hakikat sebenar.

usahla menuduh orang tanpa bukti & 4 SAKSI! hanya krn orang tidak menyokong puak2 pembangkang! sikit2 dibayar! sikit2 dibayar! ingat semua orang makan di tangan & dari tangan orang lain mcm puak2 pembangkang?

KERANA DLM BLOG PUAK2 PEMBANGKANG KALAU TAK DAK RAYUAN MEMOHON DERMA SEDEKAH DGN MENYERTAKAN NOMBOR AKAUN BANK MASING2, TAK SAH! NAMPAK SGT MEREKA MEMBELIT DLM HAL2 DERMA & SEDEKAH ATAS NAMA PERJUANGAN PALSU!

MAHA SUCI ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI SETIAP NIAT HAMBANYA. APAKAH MRK SEDAR PUTARBELIT MRK SENDIRI NANTI BAKAL MEMAKAN DIRI DI HARI PEMBALASAN KELAK? ASYIK NAK BELIT DUIT ORANG! MASUK TEMBOLOK MASING2 DUIT ORANG LAIN!! BAGI PULAK MAKAN ANAK BINI, MACAM MANA TU? DUIT HASIL PENAT JERIH ORANG! TOBAT2LA..BUANGLA NOMBOR AKAUN MASING2 KALAU BETUL NIAT IKHLAS NAK BERBLOG...TAKPUN BERHENTILAH KALAU TAKDAK KERJA, PERGILA BERCUCUK TANAM @ BELA KAMBING AYAM KRN BAK KATA TOG GURU KAMU "BERTANI ITU SATU IBADAH" TP MENIPU DUIT ORANG DLM BLOG IALAH SATU JENAYAH!

Tamingsari berkata...

Teruskan perjuangan anti-bohmau....

Moga Allah merahmati perjuangan kita semua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif