Sabtu, 9 Julai 2011

Hari Ini Polis Bakal "Dicelakakan" Portal dan Blog Pembangkang


Selain berniat nak menghuru-harakan negara, Pakatan Syaitan hari ini sudah berjaya memberi gambaran buruk mereka kepada polis walaupun tindakan polis melancarkan "Ops Menutup Bersih" murni iaitu tidak mahu demonstrasi itu menganggu keselamatan dan ketenteraman awam. 

Sambil mengejek tindakan polis yang ekstrimis dan menjadikan KL bagaikan zon perang, mereka menebalikkan puncanya kepada kerajaan dan polis. 

Memang celaka sungguh Ambigampang dan Anwar Syaitan serta kuncu-kuncunya memanipulasi berita ini walaupun hakikatnya polis dan kerajaan terpaksa melakukan sedemikian hanya kerana bimbangkan keselamatan rakyat. 

Reaksi secara rawak rakyat amat berterima kasih kepada polis atas ketegasan mereka mengawal KL hari ini dan Taming Sari amat menghargai jasa anda semua. 

Hj Hadi, Presiden Parti Sesat di dalam Facebooknya berkata tindakan polis itu bagaikan menghalang menegakkan Islam. Apa kejadahnya Bersih itu mahu menegakkan Islam sedangkan pengisianya ialah memekik menghina orang, memukul FRU dan Polis, merosakkan harta benda awam, menganggu ketenteraman awam, menganggu perniagaan, melumpuhkan ekonomi dan merosakkan imej negara. Islam apa yang Hj Hadi nak tegakkan melalui Bersih? Bodoh punya Hadi.

Polis telah melakukan jihad yang amat besar pahalanya di sisi Allah S.W.T kerana bermati-matian mempertahankan negara tercinta dari puak pengacau dan pegkhianat agama, bangsa dan negara.

Kami hamba rakyat bersatu dibelakangmu wahai PDRM walaupun media pembangkang bakal memgotorkan imej mu hari ini.

Wallahhua'alam. 

 Penulis,

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif