Jumaat, 15 Julai 2011

PAS Nak Saman Polis Dan Menteri KDN Petang Ini! ... Haha PAS Cari Pasal


PAS suka buat aksi lagak ngeri tak tentu pasal. Memang bahalul nyer puak Parti Anjing Suruhan (PAS) ini. Khabarnya mereka akan menyaman pihak polis dan DS Hishammuddin Tun Hussain petang ini berkaitan Bersih 2.0 kerana kononnya polis menahan dan memukul anjing-anjing mereka tanpa usul periksa. Baca sini.

Haha... Taming Sari suka sangat bila puak PAS ini mahu menjerut leher sendiri. Apa tidaknya, polis sudah ada surat arahan mahkamah serta beberapa hujahan penting yang sudah menghalalkan tindakan mereka.

PAS memang bangsat kerana sebelum 9 Julai hari itu, Polis sudahpun memberi amaran dan jika amaran itu diingkari, memang puak PAS itu secara automatik bakal digelar penjenayah jika tetap merusuh pada 9 Julai.

Siri dalam babak ini cukup menarik. Marilah sama-sama kita saksikan.

Maka tergelak-gelak lagi Ambiga, terkencing-kencing ketawa si DAP, dan Anwar makin tersengeh-sengeh kerana mereka yang memalu gendang, PAS menari-nari tak henti-henti. 

Betul-betul anjing suruhan. Hahaha. 

Wallahhua'alam. 

 Penulis,

1 ulasan:

mancina berkata...

apakah yang pelik sangat kalau PAS saman polis.....mengapa di katakan PAS cari pasal ??? Apakah kekejaman polis terkeluar daripada bidang kuasa undang-undang ? Apakah polis memiliki kekebalan undang-undang ? " Above the Law ?"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif