Khamis, 8 Disember 2011

Jelas Musa Hassan Telah Difitnah!


Tamat sudah teka teki yang selama ini bermain di minda kita bahawa lelaki dalam gambar perkahwinan Syella Kamarudin yang dikatakan Tan Sri Musa Hassan, bekas ketua polis negara adalah tidak tepat setelah diteliti.

Mungkin ada sedikit persamaan dari raut wajahnya dan bentuk mukanya, namun ternyata suami Syella Kamarudin bukanlah Tan Sri Musa Hassan seperti yang didakwa beberapa blog politik. Sampai ada yang tulis ‘Isteri Musa Hassan Berkemban’ dan banyak lagi.


Kami sendiri pun tidak tahu siapakah sebenarnya suami Syella Kamarudin kerana dia sendiri merahsiakan perkara tersebut. Namun jika sebuah banglo bernilai RM 5 juta menjadi hantaran, dan kereta mini cooper sementara menunggu kereta Audi, nampak gayanya suami, Syella Kamarudin bukan sebarangan orang, Vip, orang kenamaan mahupon bisnesman. Malah kos perkahwinan mereka juga dianggarkan kira-kira RM 15 juta. Fuh! Dahsyat sungguh.

Jodoh dan pertemuan di tangan Tuhan, semoga perkahwinan Syella Kamarudin berbahagia dan berkekalan.


Wallahhu'alam.

Penulis,

2 ulasan:

IBM berkata...

Salam tuan,

Memang di fitnah. Siapa punya kerja?..dah tentu pembangkang yg suka tabur fitnah sana-sini. Kita doakan supaya pembangkang cepat2 terlungkup...aman M'sia ni......:)

Tanpa Nama berkata...

Dia org ni tak ingat janji balasan Allah kpd pembawa fitnah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif