Isnin, 9 Januari 2012

Anwar Bebas!! Hakim Dan Mahkamah Telah Diliwat Anwar!!


Boleh dikatakan ramai dikalangan blogger anti Anwar dan anti pembangkang marah dengan keputusan hakim Mohamad Zabidin Md Diah membebaskan Anwar. Ini bukan soal kita pro kerajaan atau apa-apa pun, ini kerana orang yang dibebaskan Zabidin Md Diah adalah simbol kepada zina, seks sejenis, perosak keharmonian negara, pengkhianat bangsa, munafik dan pembohong.

Suara kemarahan blogger ini adalah suara kemarahan berjuta-juta rakyat Malaysia yang amat sedih melihat seorang peliwat tegar boleh bebas di bumi suci Malaysia ini. Tamingsari yang turut sedih merasakan perjuangan kita dialam maya selama ini bagaikan punah sepunahnya persis perasaan Hassan Ali yang kecewa selepas dipecat dari keahlian PAS semalam.

Inilah harga yang terpaksa dibayar oleh pencinta keamanan dan keadilan apabila seorang manusia bertopeng dajjal akan bebas untuk terus meratah anak-anak muda jambu, china doll dan bini-bini orang. Manusia itu juga akan lebih berani untuk merancang menghancurkan kepimpinan Najib dan seterusnya negara ini sudah tidak ada lagi kekuatannya sendiri. Orang Melayu akan ditimpakan dengan masa depan yang gelap kerana Anwar simbol kepada pemansuhan hak istimewa bumiputra. Sebelum PRU ke 13, ketua lanun pakatan haram ini bakal merancang serapinya merampas Malaysia dari tangan pemerintah yang layak.

Semasa perbicaraan, pasukan pendakwa jelas lebih bertenaga. Dari bukti DNA dan kenyataan saksi termasuk dari Saiful, perkataan "Can I Fuck U Today" bakal terngiang-ngiang di fikirannya. Pasukan pembela yang diketuai Karpal Weelchair asyik sibuk cari jalan menangguh kes. Penyataan berbentuk fakta untuk menafikan dakwaan langsung tidak wujud.

Ironinya, Mahkamah Malaysia semakin diragui. Ini kesan paling dahsyat. Lebih dari 3 tahun tertangguh, dengan pelbagai bukti yang munasabah dan tepat, dengan sikap Anwar yang suka menangguh kes dan menghina mahkamah,  begitu mudahnya seorang hakim yang dijadikan puncak harapan seluruh rakyat Malaysia membuat keputusan. Jelas sekali ia turut menghina mahkamah dan keluhuran perlembagaan itu sendiri.

Hari ini kita menyaksikan detik kemuncak kehancuran negara bernama Malaysia. Saksikanlah satu persatu kekejaman dan ketidakadilan yang bakal dicipta oleh golongan munafik di dalam Pakatan itu. Sungguh tidak Tamingsari sangka, kita rupanya berada di dalam negara yang pemerintahnya pengecut dan sistem kehakiman yang lembik.

Tahniah Anwar, kerana berjaya membuktikan itu semua.

Wallahhu'alam.

Penulis,

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

undang undang malaysia tahap babi

Tanpa Nama berkata...

Saya yakin hakim ini juga akan diadili oleh Allah S.W.T di akhirat nanti krn keputusan muktamad yg telah dibuat olehnya.

Tanpa Nama berkata...

ala alasan x salah x salah lah

saddiq berkata...

buat komen bodoh lagi ke, berapa umno taja bloggers. macam u cakap macam tak ada pelajaran, jangan sokong membabi buta, sekarang perkataan babi telah terkeluar dgn sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif