Rabu, 4 Januari 2012

Bapa Rusuhan Mahu "Say Goodbye" Kepada Pendemo 901


Anwar semakin terdesak. Alang-alang menyeluk perkasam, biar lenjun sampai ke lengan. Alang-alang nak masuk Sg. Buloh biar semua orang ikut masuk sekali dan alang-alang nak duduk sampai mati di penjara, baik buat jahat semahu-mahunya. Itulah mungkin pendirian Anwar dalam menyokong Rusuhan Bebas Anwar 901 yang bertarikh 9.01.2012 di Kuala Lumpur nanti.

Pada Azmin Ali dan seluruh mahasiswa pro Anwar mereka mahu menjadikan tarikh itu sebagai sejarah kebangkitan pelajar seperti yang berlaku di Timur Tengah sekaligus mengambarkan Malaysia adalah sebuah negara yang zalim. Persis perhimpunan Bersih dan Bersih 2.0, PKR yang mengepalai demontrasi itu mahu semua penyokongnya berkumpul.

Pihak polis pastinya agensi yang paling sibuk mengingatkan orang ramai agar tidak menyahut seruan PKR ini dengan alasan keselamatan. Tamingsari menyokong tindakan polis ini dan amat berharap bahawa pihak polis boleh mengawal keadaan lebih baik dari kawalan mereka di Bersih 2.0. Ini kerana Tamingsari jangkakan, mereka (PKR) akan bertindak lebih ekstrim dari itu.

Apa-apapun, inilah sahaja yang mampu dilakukan PKR di dalam kancah politik negara mencipta adegan-adengan ganas dan ekstrim menakut-nakutkan rakyat. Perjuangan mereka hanya untuk Anwar manakala PAS dan kuncu-kuncunya diperanjingkan sahaja. Keadilan yang dilaungkan hanya rektorik sedangkan yang hendak mereka pertahankan itu seorang dajjal, manusia munafik, peliwat dan penzina. Kebajikan rakyat mereke tidak pernah fikir, ekonomi mereka biar kikir dan keselamatan negara terus mereka pinggir.

Anwar semakin lama semakin mengila. Khabarnya kini dia menfitnah kononnya dia akan ditembak pada tarikh tersebut. Samaada ia sahih atau tidak, sebarang provokasi melampau seperti ini hanya akan menambahkan lagi huru-hara di dalam negara. Dia semakin terdesak sehingga sanggup menganggu keharmonian negara kerana dia sedar, sistem kehakiman sudah tidak mampu lagi menyelamatkannya dari terperosok ke penjara Sg. Buloh.

Cita-citanya mahu duduk di kerusi empuk Perdana Menteri sudah semakin gelap untuk digapai. Anwar perlu segera dipenjarakan kerana sejak dilepaskan, dia hanya simbol kepada huru-hara, kekacauan, seks bebas, gay, yahudi dan politik kotor.

Tanpanya nanti Malaysia pasti akan aman. InsyaAllah.

Wallahhu'alam.

Penulis,

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Buat apa orang nak tembak dia pada 901. Apa untungnya pada BN kalau Anwar terbunuh pada hari dia dimasukkan dalam penjara? Yang pasti dapat untuk kalau ia berlaku ialah puak PR kerana mereka boleh salahkan kerajaan dan UMNO lagi.

Jadi yang ada kecenderungan buat perkara-perkara itu adalah dari pihak PR sendiri

Tanpa Nama berkata...

Ya...anuar akan ditembak oleh :-


(1) penghakiman

(2) Dubur nya ditembak oleh mana2 peliwat tegar di Sungai Buloh.

Kah..ka..kahh !

Tanpa Nama berkata...

aku harap kali nie bukan polis yang datang tapi Angkatan Tentera yang Datang kalo polis datang depa dok kata polis jahat la, ganas la apa kata tukaq pulak kasi ATM handle ... amacam ada bran kerr!!!

Tamingsari berkata...

T.kasih atas komen tuan puan..

Sy setuju mengunakan pendekan Blue Ocean Strategie ant polis FRU dan tentera bagi mengepung pengkhianat bangsa tsbt..

Baru ada akai puak2 nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif