Sabtu, 16 Mac 2013

Anwar Lu Memang Hebat Bro!!!


Kenapa orang Melayu jadi begini? Mudahnya ditipu mainan seorang manusia yang bertopeng Dajjal. Dengan isu terbaru video homoseksual yang tersebar di internet anugerah tuhan kurnian isterinya sepatutnya sudah terkubur dalam liang politik yang digalinya sendiri.

Anwar memang hebat. Sehingga batang anunya sudah menjadi tatapan umum, masih ramai lagi balacinya mempertahankannya. Biar bukti video sekalipun kata depa ia hanya besi dan tidak boleh dibuat bukti. Hingga bukti dna skalipun bagi mereka itu konspirasi. Biar mangsa bersumpah di masjid di mekah bagi mereka sumpah itu palsu. Anwar tetap benar.

Apakah yang sudah dijampi Anwar kepada pengikutnya. Sehingga setahap itu pendedahan bekas rakan baiknya dia tetap teguh diangkat oleh lahabau politik yang sudah tertutup mata dan hati.

Tamingsari amat sedih dengan pendirian orang Melayu yang cintakan perpecahan. Akibat taksub dengan anwar dn PAS orang Melayu kini rela berperang. Akibat terlalu benci pada UMNO tanpa sebab mereka sudah buta untuk nampak najis mughalazah yang terpalit dalam kapal mereka sendiri.

Kepada mereka yang masih tercari2 haluan politik, lihatlah dengan mata hati kebenaran yang sudah terbukti. Moga negara tercinta ini tidak digadai oleh manusia rakus tamakkan duniawi.

PAS Bukan Islam
PKR Tidak Adil
DAP Sangat Rasis

Wallahhu'alam

Penulis,

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif