Rabu, 20 Mac 2013

Bukti Abby Ababi Cari Redho Syaitan


Tamingsari merasakan layak dah perempuan gila ini dibawa ke muka pengadilan. Terlalu banyak tomahan yang dilemparkan si Abby ini kepada kerajaan seolah olah UMNO dan kerajaan BN begitu zalim ke atas dirinya. Bencinya pada kerajaan seakan-akan hidupnya melarat dikejami UMNO dan BN.

Sudah beberapa kali perempuan ini menulis pelbagai kenyataan fitnah dan anti kerajaan dalam tweeternya. Dia juga ada menghina anggota keselamatan yang bertugas di Lahad Datu. Dia juga pernah dalam tweeternya menuduh kerajaan berkonspirasi dalam isiu lahad datu.

Abbg Ababi ini memang sial ... kenyataan terbarunya memang melampau serta cuba mempolitikkan kematian supt. Ibrahim dan mewujudkan rasa benci rakyat kepada kerajaan. Padahal dia sendiri tidak tahu helah pegawai keselamatan jika mahu keluar outstation. Mereka tidak akan bagitahu perkara sebenar kepada keluarga bagi mengelak keluarga risau. Itu hak pegawai iti sendiri dan mungkin itulah yang dilakukan as syahid.

Beginikah cara Abby Ababi mencari redho Allah atau sekadar mahu mencari redho syaitan? Abby ini wajib dibawa ke mahkamah dan kita mahu lihat syaitan mana yang akan membantunya nanti.

PAS Bukan Islam
PKR Tidak Adil
DAP Sangat Rasis

Wallahhu'alam

Penulis,

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

manusia boleh bertukar menjadi iblis...iblis x akan bertkar menadi manusia...

Tanpa Nama berkata...

Kita sepatutnya kena faham, x semua operasi tentera perlu diketahui oleh kita org awam ni. Adakalanya isteri tentera tu pun x tau operasi sbb sulit, maka terpaksa suaminya kasi alasan sebegitu kerana x mahu isterinya bimbang sang suami pergi mempertahankan tanah air. Isteri anggota tentera juga perlu faham tugas suaminya sbg anggota tentera, bukan mengharapkan suaminya sentiasa kerja di kem sahaja. Walau bagaimana pun kami org awam ttp sanjung tinggi pengorbanan para tentera dan polis yg menjaga negara Malaysia yg tercinta

nj

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif