Rabu, 6 Mac 2013

Kartun Zunar dan Art Saat Paling Celaka Dalam Sejarah

Kartunis Upahan Pakatan Rakyat memang keturunan sial. Lihat print screen ada isteri tentera kecewa dengan penghinaan ini.
Tamingsari memang amat marah dengan penghinaan Zunar dan Art Saat kepada pasukan ATM apabila kononnya satu pembaziran mengunakan Air Asia untuk ke Lahad Datu Sabah bagi menjayakan misi Ops Sulu dan Ops Daulat.

Kepala hotak dua kartunis setaraf anjing agaknya walhal seekor anjing pun kenal erti penghargaan. Gambaran dua anjing kurap PR ini kononnya jet pejuang canggih yang dibeli oleh kerajaan BN mengapa tidak digunakan. Jadi mereka mengambarkan senjata, kereta kebal digantung saja dibadan pesawat. Bodoh ke apa macai peliwat sekelian. Jika pesawat yang ada digunakan mana mampu untuk mengangkut 7 Batallion ke Sabah. Alatan dan kelengkapan ketenteraan mana boleh diangkut mengunakan Air Asia. Gunalah otak wahai keyboard warrior Pro PR sekalian.

Tamingsari mahu pihak kerajaan menyaman dua kartunis ini kerana kebodohan mereka terserlah. Difahamkan kartun Zunar sudah dipadamkan di  laman web Malaysiakini. Tetapi bukti print screen masih ada di blog-blog pro ATM dan PDRM.

Wallahhu'alam.

Penulis,
Tamingsari

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif