Sabtu, 23 Mac 2013

Ramai Blogger Pro UMNO Nyahaktif Blog


Inilah mungkin misi Anwar Ibrahim mahu melihat blogger Pro UMNO menutup blog mereka. Jadi seakan rancangan jahatnya di Lahad Datu maka begitulah dia melihat betapa ramai blogger pro kerajaan makin bercambah dan membuka pekung-pekung Pakatan Rakyat terutama masalah moral dirinya.

Terbaru Anwar telah menyaman blogger Papagomo RM100 juta. Namun blogger tersebut telah mengugut Anwar jika dalam tempoh dua hari Anwar tidak menarik saman maka banyak lagi pendedahan dan video akan didedahkan. Namun tempoh itu telah berlalu dan Anwar menyerahkan perkara itu kepada peguamnya apa sahaja keputusan yang mahu dibuat.

Kini, Papagomo dilihat makin rancak memdedahkan salah laku moral Anwar di dalam blognya. Blogger tersebut membuktikan bahawa dia dan barisan blogger pro kerajaan tidak gentar dengan samam Anwar. Ini meletakkan pembaca lebih mempercayai Papagomo berbanding Anwar yang dilihat makin menarikan sikap latahnya.

Ironinya inilah Anwar. Dia juga pasti mendapat info dari cybertroopernya bahawa ada ancaman yang sedang dicipta oleh blogger pro kerajaan kepada karier politiknya. Mungkin pada sangkaan awalnya hanya meletakan blogger UMNO bukan ancaman namun dengan bilangan page view yang mencecah puluhan ribu sehari pastinya mengundang kerisauan dihatinya.

Kebanyakkan blogger pro kerajaan tidak gentar dengan ugutan Anwar malaj siri pembongkaran salah laku Anwar akan terus didedahkan demi menyelamatkan negara dari manusia bermoral keji menjadi pemimpin negara kita.

Selamat berjuang kepada para blogger pro kerajaan.


PAS Bukan Islam
PKR Tidak Adil
DAP Sangat Rasis

Wallahhu'alam

Penulis,

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif