Sabtu, 16 Mac 2013

Sial Punya UMNO Kenapa Aib Anwar DidedahkanKomen salah seorang komentar dalam blog sahabat blogger (sumber):

“Saya ingin menarik perhatian, dalam pilihan raya kecil di Permatang Pasir sebagai contoh, Umno dan Barisan Nasional mengatakan kita tidak boleh menyebut keaiban seseorang, sedangkan pilihan raya adalah suatu amanah yang besar untuk rakyat memilih pemimpin. DI MANA DALAM AMANAH MEMILIH PEMIMPIN KITA WAJIB MENDEDAH PERIBADI ORANG YANG HENDAK DIPILIH ITU, ADAKAH IA SEORANG YANG BENAR-BENAR ADIL, TIDAK FASIK DAN TIDAK MELAKUKAN PERKARA-PERKARA YANG BOLEH MENJATUHKAN MARUAH. Itu satu tanggungjawab agama yang tidak termasuk dalam perkara yang membatalkan pahala puasa. Ini jelas diperkatakan oleh ulama-ulama dalam kitab mereka, khususnya dalam perkara yang seperti ini. Bahkan, dalam perkara saksi di mahkamah, saksi dalam perkahwinan pun kita kena dedahkan peribadi seseorang. Inikan pula untuk memilih wakil rakyat dalam satu kawasan yang mewakili rakyat untuk membuat dasar dalam Dewan Undangan Negeri (Dun). Maka, ia perlu ditelitikan dalam perkara maruah dan peribadi pemimpin ini.” - Hj. Hadi

..........

Bagi Tamingsari apa yang diungkapkan pengkomen diatas memang ada asas. Anwar sekarang begitu berahi untuk mencapai impian Israel bagi menjadikan dia perdana menteri. Memang itu saja matlamat pertama agenda protokol zionis sebelum satu persatu elemen kehancuran orang Islam akan dibawa.

Kebanyakkan puak PAS dan penyokong tegar PKR amat marah kepada UMNO kononnya kotor dalam berpolitik sehingga sanggup mendedahkan luar dan dalam Anwar semata kepentingan politik UMNO. Mereka pula menegetengahkan sebuah hadis nabi melarang umat Islam mendedahkan airborang Islam lain.

Hakikatnya Anwar dambakan jawatan perdana menteri. Kemuncak kuasa yang diidamkan oleh ramai politikus. Jawatan yang mampu merubah nasib bangsa, bertangungjawab kepada agama dan penjaga kedaulatan negara. Jadi pastinya kita rakyat Malaysia mahukan pemimpin yang beribawa, bebas rasuah, bukan seorang banduan, bukan homoseksual, bukan bermoral rendah dan bukan agen yahudi. 

Jika Anwar bercita-cita setakad mahu menjadi pengerusi lelaki gay pasti tiada siapa menghalang.

Jadi... sebagai rakyat Malaysia yang cintakan kesejahteraan kita wajib tolak anwar.

PAS Bukan Islam
PKR Tidak Adil
DAP Sangat Rasis

Wallahhu'alam

Penulis,

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif