Jumaat, 2 Disember 2016

51 Dalil MO1@Najib Harus Letak Jawatan


Sementara kita terpaksa mengharungi minggu Maharaja Lawak 2016 yang sekarang sedang berlangsung di bangunan PWTC. Ramai yang khusyuk mendengar semua jenaka yang didendangkan kepada para perwakilan Parti Najib. Tetapi ada juga yang tidak tahan dengan tempikan lawak-lawak yang sedang laungkan di sana.

Oleh itu sebagai selingan, di bawah adalah satu video yang telah tersebar sejak tahun lepas mengenai sebab-sebab mengapa Najib Razak sudah tidak layak menjadi Perdana Menteri Malaysia. Ironik sekali kerana banyak sebab-sebab tersebut amat kena dengan situasi sekarang, malah sebahagian darinya masih relevan dan kita semua boleh melihat bahawa keadaan telah menjadi lebih buruk sejak video ini dikeluarkan pada bulan Disember 2015 yang lepas.

Ini sejajar dengan anugerah yang diterima Najib sebagai Menteri Kewangan Terburuk Asia bagi tahun 2016. Oleh itu, sempena genap setahun kita rakyat Malaysia terpaksa berdepan dengan Kerajaan yang Korup, Lesu dan Terburuk ini, mari kira beramai-ramai saksikan dan kaji di manakah antara 51 dalil berikut yang masih boleh digunapakai untuk menuntut agar Najib Razak meletakkan jawatan.

sumber


Wallahhu'alam

Penulis,

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif