Jumaat, 2 Disember 2016

UMNO SYOK SENDIRI

PAU 2016 : Mereka Semakin Egois dan Bodoh Sombong

Tamingsari dulunya amat ternanti-nanti ucapan presiden dan timbalan presiden UMNO semasa PAU. Tapi semenjak presiden terpalit dengan najis 1MDB kini hilang terus minat pada PAU dan makin meluat melihat orang-orang UMNO menipu diri sendiri dan menutup salahlaku presiden mereka dengan apa cara sekalipun.

Hari ini semasa ucapan dasar presiden MO1, presiden telah melabel Tun Mahathir Mohamed sebagai penderhaka. Maka berduyunlah pencacai presiden menyokong kenyataan perompak ini. Walhal Tun M berjuang atas dasar menegak kebenaran dan mendedahkan ketidakamanahnya presiden pada UMNO dan orang-orang Melayu.

Malang, rupanya yang mencacai kata-kata presiden hanyalah puak2 UMNO dalam dewan PWTC walhal di dalam media sosial nitizen terus menerus menghentam UMNO dan meluat pada kenyataan pemimpin2 UMNO. Paling tidak dapat diterima, page2 pro BN dn UMNO sendiri dikecam hebat oleh pengundi2 mereka sendiri.

Kalau dilihat secara kasar, masa depan parti itu sudah semakin malap dan bakal terkubur bersama biawak hidup yang didukung mereka.

Wallahhu'alam

Penulis,


5 ulasan:

Ted Manoff berkata...

Kalau IP dikesan tu tanda malaikat maut datang ke wahai taming sari si keris kontot?

Ted Manoff berkata...

Ngko bila pula nak bergambar dan berjabat tangan dengan Soros macham gambar Madey dan Soros tu.

Tanpa Nama berkata...

Ted Manoff.. kau dah takde hujah ke nak balas. Standard otak umno bakal jadi pembangkang

Ted Manoff berkata...

Itu pandangan engkau Umno jadi pembangkang. Itu hak masing2 lah. Namun hakikatnya hanya akan diketahui selepas PRU14 nanti. Cuba lah jadi matang sikit jangan kerap PANCHUT AWAL. Kesian Kat Mak Andeh hang tu.

Tanpa Nama berkata...

Haha.. Inilah mentaliti UMNO yang bodoh sombong tambahan sekali otak seks.
Kau jangan ingat ini Malaysia UMNO yang punya.

Ok kita nanti PRU 14, siapa yang akan pancut memancut.

Matang yang kau maksud tu aku faham tapi hakikatnya Cukup2lah UMNO merompak duit rakyat dengan mengkayakan puak-puak UMNO sendiri.

SayNo TO UMNO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif