Selasa, 11 Disember 2018

Kehadiran Tun M Di Stadium Bukit Jalil Di Troll Netizen

Laporan BH Online
 
1. Pelbagai komen ditulis nitezen mengecam kehadiran Tun M dan Isteri ke Stadium Bukit Jalil. Rata-rata orang muda ini sebenarnya sengaja melepaskan kekecewaan mereka kepada kegagalan Kerajaan PH membawa pembaharuan kepada nasib mereka. Kehadiran Tun M benar-benar tidak disenangi.

2. Mendapatlah kau Tun M. Turut kelihatan Menteri Bathtub yang anti kepada atlit menutup aurat.3. Ramai juga mempersoal, semasa awal kejohanan atau di Semi Final, tiada pula Tun M muncul memberi semangat. Mereka menganggap Tun M cuba menangguk di air keruh mencari pengaruh di saat rakyat memberi tumpuan kepada bola sepak.

4. Banyak isu rakyat yang tak selesai lagi Tun, terjadi selepas PH memerintah. Selesaikan perkara itu dahulu. Jangan jadi PM yang pemalas.

Wallahhu'alam

Penulis,
تاميݞ ساري

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Boleh pula ANJING2 BARUA MELAYU-si PENGGONGGONG2 TULANG2 BA*I DAPeliwat HOMO JIJIK Zionis ni berSUKARIA skrg., sementara guan engHOMO BANGKAI BABI terus MEROMPAK akan TABUNG HAJI kita dgn. BUAS!!!!!

DASYATnya! Inilah juga MOTIF UTAMA DAJAL si PENGGANAS/PENJAJAH guan engBANGKAI ANJING PARASIT PEROMPAK/PERASUAH DAPanjing KURAP HOMO JIJIK Zionis ni - nak MENGUASAI akan TABUNG HAJI kita!!!!!!!!!!!! JILAKA lu DAP BANGKAI ANJING PARASIT HOMO - baik lu MAMPOS dr. TANAH MELAYU, pusaka nenek moyang BUMIPUTERA berzaman kami ni!!

Maka, mana KUASA dan KEBERANIAN DYMM YDPA - yg. diberikan TANGGUNGJAWAB oleh RAKYAT ISLAM/BUMIPUTERA, dlm. UNDG2 PERLEMBAGAAN sbg. KETUA UTAMA NEGARA, utk. memPERTAHANkan ISLAM/umatnya dan HAK, IDENTITI, WARISAN dan SEJARAH seluruh bangsa BUMIPUTERA kita?!! RAKYAT ISLAM/BUMIPUTERA Tuanku sdg. MENUNGGU @ Sejarah KEJATUHAN Empayar KESULTANAN ISLAM/MELAYU MELAKA ke tangan LANUN PENJAJAH Barat/Zionis akan BERULANG kembali, kali ni dgn. PENJAJAHAN lebih KEJAM, RAKUS dan KEKAL (spt. di bumi PALESTIN), di seluruh NEGARA, akibat PENGKHIANATAN si PARIA KITOL!!!!

Sampaikan TABUNG HAJI, Aset NASIONAL ISLAM/Umatnya yg. terPENTING, juga skrg. SENGAJA mahu diBANKRAPkan spt. ASET2 NASIONAL Negara/Bumiputera lain spt. FELDA/RISDA/MAHB/KTMB/PETRONAS/IHH Bhd dsbnya oleh si PENJAJAH/PENGGANAS guan engBANGKAI ANJING PARASIT- supaya SAHAM2/ASET2 TH boleh diROMPAK oleh TUAN2 rejim2 BANGKAI2 Parasit PENJAJAH/PEROMPAK/PERASUAH/PENGGANAS/PEMBUNUH Diktator madey anak beranak PAR*A/PKRhomo/DAPanjing KURAP HOMO JIJIK HOMO-KULI2 puaka2 ZIONIS HOMO Freemason CIA/MOSSAD-IS(IS)rael/SOROS, serta MEMINDA sewenangnya AKTA TH!

BINATANG betul KETAMAKAN/KEKEJAMAN amat RAKUS dan ZALIM ini; sbb. tu rejim BANGKAI2 ZIONIS madey PAR*A/DAPanjing/PKRhomo ni mesti diTUMBANGkan SEGERA, dgn. DYMM YDPA mesti BERANI sbg. KETUA UTAMA NEGARA, dan mmg. ada HAK dan KUASA mengISYTIHARkan DARURAT segera mengikut UNDG2 PERLEMBAGAAN Per2. 32 & 150 (MAKNA "HENDAKlah"" mengikut nasihat PM itu - BUKAN sebenaqnya sama MAKNA dgn. "MESTIlah", kerana MAKNA "HENDAKlah" ini telah diPALSUkan oleh DBP/ANJING PN DAPbangkai tu)!!!) ; sbb. PRU14 mmg. telah diSABOTAJ!!!! Maka, TAK guna tunggu PRU15 - sbb. PENIPUAN/SABOTAJ yg. sama PASTI akan berlaku!!

Lihta PEGANGAN2 SAHAM TH yg. SENGAJA diRUGIkan sbnyk. hampir $3 BILLION dlm. 20 SYARIKAT2! SEDAQlah umat ISLAM/MELAYU kita oi!!!!! Bayangkan SAHAM2/ASET2 TH diMILIKI cthnya si PELABUR2 ZIONIS BARAT/IS(IS)rael ataupun vincentHOMO, geng2 PENYAMAQ PAR*A HINDU dr. PENGGANAS2 hindrafHOMO/Tamil Eelam dsbnya!!!

Lihat di -

1. http://www.ibnuhasyim.com/2018/12/panik-th-dikhuatiri-dikawal-menteri.html ; di
2. https://pakdin.my/tabung-haji-20-syarikat-teratas-mengalami-kejatuhan-rm2-74b-nilai-pasaran/ ; di

3. http://malaysiagazette.com/blog/2018/12/11/jangan-jadikan-isu-th-untuk-tumbangkan-aset-gergasi-umat-islam/ ; dan di

4. https://www.thethirdforce.net/najib-ph-tukar-akta-tabung-haji-ke/

(Tok Terkedu)

Tanpa Nama berkata...

Lihat juga di goBLOG pro-madey PAR*A/DAPanjing KURAP HOMO JIJIK Zionis ni, bagaimana si PENGGANAS/PENJAJAH Cina GUAN ENGbangkai BABIDAPeliwat ZIONIS, nak sewenangnya MEROMPAK Aset2 HARTANAH/SAHAM kepunyaan TABUNG HAJI kita, yg. diRAHSIAkan sbnyk,. $20 BILLION, dgn. juga nak MENIPU psl. 1MDB kita!! MAMPOS lu DAP BANGKAI ANJING HOMO JIJIK Zionis!!!!!!!!!!!!!!!!

Di -

https://wak-labu.blogspot.com/2018/12/tabung-haji-pindah-aset-rm199b-kepada.html

Tabung Haji pindah aset RM19.9b kepada Kementerian Kewangan

adminweb

Wednesday, December 12, 2018

(Tok Terkedu)

Tanpa Nama berkata...

Dan lihat bagaimana guan engBANGKAI BABI/ DAPanjing KURAP HOMO JIJIK HOMO-KULI2 puaka2 ZIONIS HOMO Freemason CIA/MOSSAD-IS(IS)rael/SOROS dan ‘tentera2‘ PENGGANAS PAR*A HINDU hindrafHOMO/TAMIL EELAM Sri LANKA depa ni (patutlah MERUSUH dgn. BUAS psl. KUIL HARAM tu, utk. MENGALIH perhatian kita) - nak MEROMPAK ASET2 SAHAM/HARTANAH kepunyaan TABUNG HAJI kita, sebnyk $20 BILLION, termsk. TANAH TRX di kawasan segi tiga emas di KL, yg. dikatakan sebagai 'non-performing asset', sdgkan Tanah TRX milik TH ini ialah di sebelah Menara Exchange 106 iaitu bangunan tertinggi di Asia Tenggara dianggarkan mempunyai Nilai Pembangunan Kasar (GDV) bernilai RM40 billion!! BINATANGnya puak PENJAJAH/PENGGANAS SETAN Zionis PEROMPAK/PERASUAH ni!!!

HAPUSkan habis2an parti DAP BANGKAI BABI ni SEGERA dr. TANAH MELAYU kita ni!!!!!!!!!!

Lihat di - http://khairulryezal.blogspot.com/2018/12/giliran-harta-tabung-haji-difaiaid.html

Giliran Harta Tabung Haji Difaraid

December 11, 2018

(Tok Terkedu)

Syifa Agus berkata...

Nama: Syifa Agus
Email: syifaagus1@gmail.comSuami saya dan saya harus mencari bantuan untuk membuka bisnis tetapi tidak dapat menemukan kreditor kredibel dengan suku bunga rendah di sini di negara saya sehingga kami memutuskan untuk mencoba Pinjaman online tetapi kami takut karena kami telah ditipu sebelumnya oleh beberapa kreditor online palsu tetapi Tuhan membimbing kita ke Kelompok Keuangan Kredit. Kami melihat posting dari mereka secara online jadi saya melamar dan mereka mengatakan kepada saya apa yang harus dilakukan, setelah menyelesaikan setiap tugas seperti yang mereka katakan, dua hari kemudian saya mendapat pinjaman mereka dan suami saya sangat senang bahkan ketika dia pertama kali menentang gagasan itu, sekarang kami memiliki bisnis kami sendiri, Credit Financial Group sangat luar biasa untuk melakukan bisnis dengan, memberi Anda saran keuangan, platform pembayaran pinjaman mereka sangat sederhana dan saya sangat senang saya menemukan mereka, Anda dapat menghubungi mereka melalui email [creditfinancialgroup01@gmail.com] dan jika Anda memiliki sesuatu atau pertanyaan, kirimkan saya email melalui [syifaagus1@gmail.com]


Kontak
Credit Financial Group
creditfinancialgroup01@gmail.com

Catatan Terkini

Recent Posts Widget
malaysia flag photo: Malaysia thmalaysia.gif